MENÜ

Galatasaray'da pişmanlığın adı Deandre Yedlin!

Geçtiğimiz sezon devre arasında Omar’ın yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından transfer edilen DeAndre Yedlin’in performansı soru işaretlerini gündeme getirdi. Kadroya bedelsiz olarak dahil edilse de 2 yıl daha Galatasaray’la sözleşmesi bulunan ve senelik 13 Milyon TL kazanan Yedlin’in Galatasaray’daki geleceği merak konusu oldu. Galatasaray’ın yeni sezonda bu bölgeye bir transfer yapmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında bedelsiz bir şekilde takıma dahil edilen Amerika Birleşik Devletleri doğumlu futbolcu Deandre Yedlin’in performansı soru işareti konusu oldu.

Haberin Devamı

Omar Elabdellaoui’nin yaşadığı talihsiz sakatlık sonucunda zorunlu bir şekilde transfer edilerek risk alınan DeAndre Yedlin’in yetersiz performansı Galatasaray’ı yeni bir transfere zorluyor. Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda toplam 12 maça çıkan ve bu maçlarda 1 gol atıp 1 de asist yapan Yedlin’in yeni sezon kadrosunda kulübede oturacağı ihtimali gündeme geldi.

Kariyeri boyunca Tottenham, Sunderland ve Newcastle United gibi Premier Lig’de oynayan önemli takımlarda forma giyen DeAndre Yedlin’in; Galatasaray ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Daha önce 6 kez ABD Milli Takımı formasını giyen DeAndre Yedlin, Galatasaray’dan toplam 26 Milyon Tl kazanacak.

HABER: NİHAT UZEL

YORUM YAZ