MENÜ

Galatasaray'da Leo Dubois, Fiorentina maçında devam edemedi! Cimbom'dan açıklama geldi...

Cim Bom'un, Lyon'dan renklerine bağladığı Leo Dubois, Fiorentina ile oynanan hazırlık maçına 11'de başladı. Ancak Fransız futbolcu 20. dakikada sakatlığı nedeniyle kenara geldi. Galatasaray, yerini Omar Elabdelloui'ye bırakan Fransız sağ bek için "Sağ arka alt adalesinde ağrı hissettiği için oyundan çıkan Léo Dubois’nın durumu İstanbul’da yapılacak olan MR sonucundan sonra netlik kazanacak" açıklamasını yaptı.

Galatasaray'da Leo Dubois, Fiorentina maçında devam edemedi! Cimbom'dan açıklama geldi...

Galatasaray'ın, Lyon'dan 2.5 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Leo Dubois, sezon öncesi son hazırlık maçı kapsamında Fiorentina ile oynanan karşılaşmaya 11'de başladı.

Haberin Devamı

Ancak Fransız futbolcu şanssız bir an yaşadı. 19'da kendini yere bırakan tecrübeli sağ bek oyuna devam edemedi. Galatasaray teknik heyeti risk almak istemedi, Dubois yürüyerek saha kenarına geldi ve yerini Omar Elabdelloui'ye bıraktı.

Galatasarayda Leo Dubois, Fiorentina maçında devam edemedi Cimbomdan açıklama geldi...

Dubois'in net durumu yapılacak detaylı kontrollerin ardından belli olacak. Fakat ilk izlenimlere göre deneyimli oyuncunun çok ciddi bir durumunun olmadığı ön görülüyor.

Sarı-Kırmızılılar'dan da daha maç bitmeden açıklama gecikmedi. Galatasaray'ın sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, "Sağ arka alt adalesinde ağrı hissettiği için oyundan çıkan Léo Dubois’nın durumu İstanbul’da yapılacak olan MR sonucundan sonra netlik kazanacak" ifadelerine yer verildi.

YORUM YAZ