MENÜ

Galatasaray'da karar anı

Oussama Tannane ve kulübü Heracles'e son teklif yapıldı. Bu transferde mutlu sona ulaşacağından emin olan Galatasaray'ın kurmayları, Mustafa Denizli'nden de onayı alması halinde genç yıldızın işini biterecek.

Galatasaray'da karar anı

Kadrosunu güçlendirmek adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray, transfer listesindeki isimler büyük bir titizlikle temaslarını sürdürüyor.

Aslan’ın istediği oyunculardan biri de, Hollanda’nın Heracles takımında forma giyen Oussama Tannane... Henüz 21 yaşında olan Tannane için daha önce Heracles’le yapılan pazarlıklarda Cim Bom, 2.5 milyon Euro’luk bir bonservis bedelini gözden çıkarmıştı. Ancak Hollanda temsilcisi, 3 milyon Euro’da ısrarcı olunca, ikinci bir görüşme için tekrar taraflar masaya oturmuştu. Galatasaray’ın, hem oyuncuya hem de kulübüne son teklifi yaptığı ve cevap beklediği öğrenildi.

5 maddede Galatasaray'ın transfer planı

Türkiye’ye sıcak bakıyor

Fas asıllı Hollandalı yıldızın, Wesley Sneijder’den gelen olumlu referans sayesinde Türkiye’ye oldukça sıcak baktığı biliniyor. Cim Bom da buradan yola çıkarak, Tannane’de mutlu sona ulaşacağından emin. Sarı-Kırmızılılar’ın, Heracles’tan olumlu geri dönüş alması durumunda ise gözler teknik direktör Mustafa Denizli’ye çevrilecek. Denizli’nin, “Evet alınsın” mesajını vermesi halinde, genç sağ kanat oyuncusuna Sarı-Kırmızılı forma giydirilecek.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ