MENÜ

Galatasaray'da Jesse ve Saracchi, Denizlispor maçında sahada

Lisansları yetişmeyen Jesse Sekidika ve Saracchi, dün akşamki kupa maçının kadrosuna alınmazken, pazar günü ligdeki Denizlispor sınavı öncesi müjdeli haber geldi. İki oyuncu da zorlu mücadelede oynayabilecek.

Galatasaray'da Jesse ve Saracchi, Denizlispor maçında sahada

Galatasaray’ın yeni transferlerinden müjdeli haber... Marcelo Saracchi ile Jesse Sekidika, lisansları yetişmediği için dün akşam Çaykur Rizespor ile oynanan kupa maçının kadrosuna alınmadı. Gözler Süper Lig’deki Denizlispor karşılaşmasına çevrilirken, iki oyuncunun da lisans sorununun halledileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Kadrosunda 17 yabancı oyuncu bulunan yeni isimleri TFF listesine kaydettirmek için, mevcut oyunculardan feragat etmesi gereken Galatasaray’da; Mariano, Nagatomo ve Nzonzi’nin dışarıda bırakılacağı belirtiliyor. Böylece iki oyuncunun da Denizlispor maçında oynamaları için bir engel kalmayacak.

Onyekuru da listeye giriyor

Sıtma hastalığını yenen ve hafta sonunda taburcu olması beklenen Onyekuru da, önümüzdeki hafta itibarıyla listeye dahil edilecek. Bu doğrultuda Andone’nin sözleşmesinin dondurulması gündemde. Transfer çalışmalarındaki gelişmelere göre konu hakkındaki son karar önümüzdeki günlerde verilecek.

Metin Karabaş

YORUM YAZ