MENÜ

Galatasaray'da Inaki Pena'nın geleceği belli oldu

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna kattığı Inaki Pena'nın takımdaki geleceği belli oluyor. Gelecek sezonun kadro planlamasına başlayan Katalan ekibinde, İspanyol file bekçisinin takımın ikinci kalecisi olması bekleniyor.

Galatasaray'da  Inaki Pena'nın geleceği belli oldu

Ara transfer döneminde Barcelona'dan Galatasaray 'a kiralık olarak transfer olan Inaki Pena'nın, gelecek sezon Sarı-Kırmızılı ekipte devam edip etmeyeceği merak ediliyordu.

Haberin Devamı

Sport'ta yer alan habere göre Barcelona, Neto'nun takımdan ayrılacak olması nedeniyle Marc-Andre ter Stegen'in arkasına kaleci takviyesi planlıyor. Katalan ekibi yeni bir transfer yerine Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Inaki Pena'yı takımın ikinci kaleciliğine getirmesi bekleniyor.

Ter Stegen'e sert eleştiriler

Barcelona'nın UEFA Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt'a 3-2 yenilerek organizasyona veda ettiği mücadele sonrası taraftarlar, yenilen gollerde hatası olduğu gerekçesiyle Ter Stegen’e sert eleştirilerde bulunmuşlardı.

Xavi'den Pena'ya övgü dolu sözler

Barcelona teknik direktörü Xavi, takımının UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Galatasaray ile oynadığı maçlarda başarılı performans sergileyen 23 yaşındaki file bekçisine övgü dolu sözler sarf etmişti.

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılı ekipte bu sezon 8 maçta forma giyen 23 yaşındaki file bekçisi kalersinde 11 gol görürken, 1 kez de kalesini gole kapamayı başardı.

YORUM YAZ