MENÜ

Galatasaray'da Henry Onyekuru krizi çözüme kavuşturulamadı

Kiralık kontratı biten Henry Onyekuru için Galatasaray’ın tüm girişimleri sonuçsuz kaldı.Nijeryalı yıldız, dün hocası Fatih Terim ve arkadaşlarıyla vedalaşarak Florya’dan ayrıldı, Monaco’nun kampına katılmak üzere yola çıktı.

Galatasaray'da Henry Onyekuru krizi çözüme kavuşturulamadı

Galatasaray’da Henry Onyekuru krizi çözüme kavuşturulamadı. Sarı- Kırmızılı kulübün tüm girişimlerine rağmen, Monaco oyuncunun ligi Türkiye’de tamamlamasına izin vermedi. Nijeryalı yıldız, dün akşam Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanı ziyaret ederek hem hocası Fatih Terim hem de takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

Haberin Devamı

Galatasaray’da kalabilmek için Monaco kulübüyle defalarca görüşen Onyekuru, yaşananları hocasına anlatırken, Terim’in büyük bir üzüntü içerisinde olduğu görüldü. Kulüp, ayrılıkla ilgili olarak, “Kiralık sözleşmesi biten Onyekuru, teknik heyetimiz ve takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Yolun açık olsun” açıklamasını yaptı.

Hatırlanacağı üzere Onyekuru, Galatasaray’daki kiralık sözleşmesi bitince kulübü Monaco tarafından Fransa’ya çağrıldı ve Süper Lig’de forma giymesine izin verilmedi. Monaco cephesinin, Fenerbahçe’nin 2 milyon Euro’luk kiralama teklifi yaptığı yıldız futbolcunun Türkiye’de sakatlık yaşama ihtimalinden çekindiği belirtiliyor.

YORUM YAZ