MENÜ

Galatasaray'da hayaller suya düştü! Sarı kırmızılı takımda Sekidika ve Ozornwafor şoku!

Avrupa'da liderliği sürdüren Galatasaray, bugün evinde Gaziantep'i konuk edecek. Ligde en son Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan sarı kırmızılı takım, bu maçla birlikte ligde form yakalamak istiyor. Galatasaray, diğer yandan bonservis geliri sağlamayı düşündüğü Ozornwafor ve Sekidika'yı Belçika'ya kiralık olarak göndermişti. Fakat Galatasaray bu iki oyuncuda şoku yaşıyor.

Galatasaray'da hayaller suya düştü! Sarı kırmızılı takımda Sekidika ve Ozornwafor şoku!

Galatasaray'da kiralık olarak gönderilen Sekidika ve Ozornwafor'dan kötü haber... Galatasaray'ın satıp bonservis geliri sağlamayı hedeflediği iki oyuncusu Ozornwafor ve Sekidika, kiralık gittikleri Belçika'da hiç oynayamadılar.

Haberin Devamı

BONSVERİS KAZANMA HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ

Galatasaray sezon başında yabancı kontenjanını boşaltma adına Valentine Ozornwafor'u Charleroi'ye; Jesse Sekidika'yı ise Leuven'e kiraladı. İki oyuncu da Belçika'da henüz süre alamazken, yönetimin bu isimlerden bonservis kazanma planı suya düştü.

2.5 sene önce sarı-kırmızılı kulübe transfer olan ve sözleşmesi 2023'te sona erecek olan Nijeryalı defans oyuncusu Ozornwafor, 2019- 20 sezonunda da Almeira'ya kiralanmış ve sadece 5 karşılaşmada görev yapmıştı.

Ocak 2020'de Eskişehirspor'dan alınan ve Konyaspor macerası sonrası Leuven'e kiralanan Nijeryalı kanat oyuncusu Sekidika'nın ise Galatasaray ile 2024'e kadar kontratı bulunuyor. (Sabah)

YORUM YAZ