MENÜ

Galatasaray'da Hamit fırtınası

Galatasaray'ın bomba transferi dün gece geç saatte kampa katıldıktan sonra yeni takımıyla ilk antrenmana sabah çıktı. Hamit'in katılımı ile teknik heyet ve bütün futbolcuların memnuniyeti antrenmana da yansıdı.

Galatasaray'da Hamit fırtınası

Türk Futbolu'nun en kariyerli isimlerinden biri olarak gösterilen Hamit, sarı kırmızılı ekibin Avusturya'daki kampını da salladı. Dün gece geç saatlerde kampa katılan Hamit'i, teknik direktör Fatih Terim başta olmak üzere yönetici Abdürrahim Albayrak ve bütün futbolcular öperek karşıladı. Kampa katılır katılmaz İlk röportajını kulübün resmi organı GSTV'ye veren Hamit, bu sabah yapılan antrenmanın da doğal olarak en fazla ilgi çeken ismiydi.

Hamit ilk antrenmanda takımdan ayrı olarak kondisyoner Scott Piri'nin denetiminde fizik güç çalışması yaptı. Hamit ile birlikte Elmander ve genç oyuncu İsmail Berk'te topla çalışmaya katılmadı. Antrenman sonlarına doğru ise Hamit'in takım arkadaşlarının çoğu ile sıcak diyalog içine girmesi dikkati çekerken, Ümit Davala ve Hasan Şaş ile de şakalaşması antrenmanın havasını değiştirdiği gözlendi.

TAKTİK ÇALIŞTILAR

G.Saray'ın Avusturya kampında sona yaklaşırken, sarı kırmızılılar bugün de topla taktik antrenmanı yaptı. Teknik direktör Fatih Terim, kampta çoğunlukla taktik çalışmalara ağırlık verirken, özellikle pas çalışması yaptırması da dikkati çekti. Bugünkü çalışma kampın en ağır antrenmanının yapıldığı gün olurken, taktik çalışma sonrası yapılan zamana karşı tempolu koşular sarı kırmızılı futbolcuları fazlasıyla yordu.

BURAK BÜROKRASİYİ BEKLİYOR


G.Saray bir diğer flaş transferi Burak Yılmaz ise kampa 5 saat mesafede Viyana'da transfer işlemlerinin tamamlanmasını bekliyor. G.Saray ile Trabzonspor arasındaki görüşmeler tamamlanmasının ardından Burak kampa katılacak. Burak'ın kampa katılmasının gecikmesinin nedeni ise transferin bürokratik işlemlerinin henüz bitmemiş olması.

SIRA MELO'DA

G.Saray 48 saat içerisinde 3 önemli yıldızı sarı kırmızılı renklere bağlarken şimdi gözler Felipe Melo'ya çevrildi. Melo ile sürdürülen pazarlığın ise kısa bir zamanda tamamlanması hedefleniyor. Melo'nun büyük bir olasılıkla Avusturya kampının ardından İstanbul'da sarı kırmızılı takımla birlikte olması hedefleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ