MENÜ

Galatasaray'da görülmemiş seçim!

Eşref Hamamcıoğlu, Metin Öztürk, Işın Çelebi ve Burak Elmas resmen adaylığını duyururken, gün içerisinde de İbrahim Özdemir’in seçime gireceğini açıklaması bekleniyor. Başkan Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak ve Yiğit Şardan üçlüsünden birisinin de seçime girmesi yüksek ihtimal. Galatasaray uzun yıllar görülmemiş, 6 adaylı seçim gerçekleştirebilir.

Galatasaray'da görülmemiş seçim!

Cim Bom’da aylardır devam eden kriz sezonun sona ermesiyle daha da alevlendi. 12-19 Haziran’da yapılması beklenen başkanlık seçiminin bu krizleri bitireceği düşünülürken, her geçen gün heyecan da artmaya başladı. Şu ana kadar Eşref Hamamcıoğlu, Metin Öztürk, Işın Çelebi ve Burak Elmas resmen adaylığını duyururken, gün içerisinde de İbrahim Özdemir’in seçime gireceğini açıklaması bekleniyor.

Haberin Devamı

‘Siz girmeyecekseniz, ben gireceğim’

Mevcut yönetimde de hareketli saatler yaşanacak. Başkan Mustafa Cengiz ile 2. Başkan Abdurrahim Albayrak’ın bir araya geleceği öğrenildi. Albayrak’ın, Cengiz’e, “Kararınızı bekliyorum. Siz seçime girmeyecekseniz, ben aday olacağım” diyeceği kaydedildi. Abdurrahim Albayrak’ın aday olmaya karar verirse, soluğu Yiğit Şardan’ın yanında alacağı ve Şardan’la beraber çalışıp, ortak bir liste hazırlayacağı da gelen haberler arasında. Özetle; Galatasaray’da son dönemde görülmemiş, 6 adaylı bir seçim heyecanı olacak.

YORUM YAZ