MENÜ

Galatasaray'da gidecekler listesinde hangi oyuncular var?

Süper Lig'de ilk yarının tamamlanmasının ardından ara transfer dönemi bugün başladı. Galatasaray'ı yakından takip eden muhabirimiz Metin Karabaş, Fanatik TV'de yayınlanan Fanatik Sahada programında ara transfer dönemini değerlendirdi. Galatasaray'dan gidecek oyuncuları gündemine alan Metin Karabaş, 'Muslera dışında özellikle yabancı oyuncular bazında teklif gelmesi durumunda herkesle yollar ayrılabilir. Galatasaray'ın menfaatleri olduğu sürece tabii.' yorumunu yaptı.

Ara transfer dönemi bugün resmi olarak başlarken, kulüpler kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladı. Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, Galatasaray'ın ara transfer politikasını ve takımdan gidebilecek oyuncuları Fanatik TV'de değerlendirdi.

Haberin Devamı

Bu ara transfer döneminin Sarı - Kırmızılı ekip için en kritik ara transfer dönemi olduğunu vurgulayan Metin Karabaş, 'Gitmesi gereken ve gelmesi gereken oyuncular var. Nagatomo ile yollar ayrıldı olarak gözüküyor. Mariano ile görüşmeler olacak kendisine Brezilya'dan teklifler var. Belhanda da öyle. Babel ile yollar ayrılabilir. Galatasaray'da Muslera dışında özellikle yabancı oyuncular bazında teklif gelmesi durumunda Galatasaray'ın menfaatleri olduğu sürece her oyuncuyla yollar ayrılabilir.' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ