MENÜ

Galatasaray'da forvete 3 aday birden

Gomis sonrası yaşanan forvet krizi, yerini tatlı bir rekabete bıraktı. Sarı-Kırmızılı ekipte, golcülerin formsuzluğu yavaş yavaş ortadan kalkıyor. Son Rize deplasmanına ilk 11'de başlayan Mohamed, attığı 2 golle bu sezon siftah yaptı. Oyuna sonradan giren Halil, takıma büyük hareket getirdi. Uzatmalarda sahaya giren Diagne ise taşıdığı top ve yaptığı asistle takımını 3 puana taşıdı.

Galatasaray'da forvete 3 aday birden

Gomis sonrası yaşanan forvet krizi, yerini tatlı bir rekabete bıraktı. Sarı-Kırmızılı ekipte, golcülerin formsuzluğu yavaş yavaş ortadan kalkıyor.

Haberin Devamı

Son Rize deplasmanına ilk 11'de başlayan Mohamed, attığı 2 golle bu sezon siftah yaptı. Oyuna sonradan giren Halil, takıma büyük hareket getirdi. Uzatmalarda sahaya giren Diagne ise taşıdığı top ve yaptığı asistle takımını 3 puana taşıdı.

Artık bu 3 oyuncunun gözü de formada. Henüz net bir santrfor belirlemeyen Fatih hoca ise kimi oynatacağı konusunda kararsız. Rakibe, oyun planına ve yorgunluklara göre bir tercih yapmayı düşünen Terim, 2 gol attığı için önceliği Mohamed'e verecek gibi görünüyor. Deneyimli hocanın asıl hedefi ise yeniden çift forvetli düzene dönmek. Terim, Milli arada bu değişimin temellerini atabilir.

YORUM YAZ