MENÜ

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın alternatifleri belli oldu!

Galatasaray’da Fernando Muslera’nın sakatlanması ve en az 6 ay sahalardan uzak kalacak olması yalnızca bu sezonun değil, gelecek sezonun planlamalarına da büyük darbe vurdu. Teknik heyet Okan Kocuk’un kalan 7 haftadaki performansına göre bir kaleci transferi gerçekleştirecekken bu ismin tecrübeli ve ucuz maliyetli bir isim olacağı belirtiliyor. İşte Galatasaray’ın gündemine gelen sözleşmeleri sezon sonunda bitecek kaleciler!

Galatasaray’da tecrübeli eldiven Fernando Muslera’nın sakatlığı bir çok anlamda Galatasaray’a zorlu günler yaşatacağa benziyor. 8 senedir kaleci aramayan ve kafası en rahat mevki olan bölgeye Galatasaray uygun maliyetli isim arıyor.

Haberin Devamı

İlk etapta Okan Kocuk’un performansını değerlendirecek olan teknik heyet, yerli eldivenin performansını yetersiz bulursa transferdeki önceliği kaleciye ayıracak.

Galatasaray kaleci transferini düşük maliyete bitirmek istiyor. Bunun için öncelik sözleşmesi sezon sonunda sona erecek isimler. Fernando Muslera’nın en az 6 ay sahalardan uzak kalacak olması ve maç temposuna hazır hale gelebilmesinin gelecek sezonun ortalarında olacağı varsayılarak Galatasaray’da transfer listesinde yer alacak kalecilerse şu isimler.

Monaco’yla sözleşmesi sezon sonunda sona erecek 31 yaşındaki Hırvat kaleci Subasic, Manchester City’nin sözleşme uzatmayacağını belirttiği 37 yaşındaki Şilili eldiven Claudio Bravo, Atletico Madrid’le sezon sonunda yolları ayıracak olan 33 yaşındaki Antonio Adan, İngiltere Milli Takımı’Nın seneler boyunca formasını terleten 33 yaşındaki Joe Hart.

Haberin Devamı

Bu oyunculara ek olarak ligimize yabancı olmayan isimler de Galatasaray’ın transfer listesinde bulunuyor. Eskiden Galatasaray formasını giyen 31 yaşındaki Sinan bolat, Yeni Malatyaspor’un Beninli kalecisi Fabien Farnole, Kayserispor’un Rumen kalecisi Silviu Lung ve Erzurumspor’un Bosnalı başarılı kalecisi Ibrahim Sehic de sözleşmeleri sezon sonunda sona eriyor.

Bu isimlere ek olarak Werner Hahn, Renan Dos Santos, Ivan Lucic ve Claudio Ramos da Galatasaray’ın gündeminde bulunan isimler.

HAZIRLAYAN: NİHAT UZEL

YORUM YAZ