MENÜ

Galatasaray'da Etebo ve Emre Akbaba'ya görev!

Galatasaray'ın milli takımlara gönderdiği iki oyuncunun koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı. İlk 11'in değişmez isimlerinden olan iki yerli oyuncunun yokluğunda, Terim'in Hatayspor'a karşı Etebo ve Emre Akbaba'ya görev vermesi bekleniyor.

Galatasaray'da Etebo ve Emre Akbaba'ya görev!

Milli ara yine Galatasaray'a iyi gelmedi. Sarı-Kırmızılı ekibin milli takımlara gönderdiği futbolculardan ikisinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Yerli oyuncular arasında yer aldığı öğrenilen ve ilk 11'in değişmezlerinden olan iki futbolcunun yerine, Fatih hoca yine kadroda değişiklik yapmak zorunda kalacak. Orta alanda Gedson Fernandes'in yanında mecburen Etebo'ya şans tanıyacak olan Terim, hücum hattında da forvet arkasında Emre Akbaba'yı sahaya sürecek. Hatayspor karşısında görev yapamayacak olan iki yıldızın, bu karşılaşmadan sonraki Karagümrük sınavına yetiştirilmesi hedefleniyor. Her iki oyuncunun izolasyon süreci devam ediyor.

Haberin Devamı

Florya'da yoğun tedbirler

Bu arada Afrika'dan dönecek olan futbolcuların da testleri negatif çıksa bile Florya'da yoğun bir tedbirle karşılanacağı öğrenildi. Teknik ekip, takımdaki vaka sayısının artmasından endişe ediyor. Oyunculara tesis ve maçlar dışında maske ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda ikazlarda bulunuldu.

YORUM YAZ