MENÜ

'Galatasaray'da Emre Mor gidenler arasında!'

Galatasaray'ı yakından takip eden muhabirimiz Metin Karabaş, ara transfer döneminde Galatasaray'dan gidebilecek oyuncuları Fanatik TV'den Seçil Menteş'e değerlendirdi. Galatasaray'da gösterdiği olumsuz performansıyla gündeme gelen Emre Mor için Metin Karabaş, 'Şuan gösterdiği performansıyla Emre Mor gidecek.' dedi.

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan karşılaşmalardan biri olan Galatasaray - MKE Ankaragücü maçı ardından akıllara gelen 'Fatih Terim oyuncularına karşı tepkili mi?' sorusunu değerlendiren muhabirimiz Metin Karabaş, 'Fatih Terimin oyuncularla sorunu performanstan dolayı olur. Fatih Terim çok tecrübeli bir teknik adamdır. Oyuncusuyla gidip kavga edecek, böyle sorun yaşayacak bir teknik adam değil. Sadece oyuncunun performansına bakar. Performansını da sevmezse beğenmezse öyle bir ayrılık söz konusu olabilir.' dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan ayrılması beklenen oyuncuları gündemine alan Metin Karabaş, ' Performansından dolayı bazı oyuncularla sorun var tabi mesela Nzonzi örneği. Emre Mor'dan vazgeçecek gibi gözüküyor. Şuan ki performansıyla değerlendirirsek Emre Mor gidecek. ' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ