MENÜ

'Galatasaray'da devre arasında Nzonzi ve Belhanda gidecek'

Galatasaray'ı yakından takip eden muhabirimiz Metin Karabaş, Seçil Menteş ile birlikte Fanatik TV'de yayınlanan Fanatik Sahada programında futbolseverlerden gelen soruları yanıtladı. Nzonzi'nin kadro dışı bırakılmasını yorumlayan Metin Karabaş, ' Nzonzi ve Belhanda devre arasında gidecek.' yorumunu yaptı.

Fanatik TV'de yayınlanan Fanatik Sahada programında Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, taraftarlardan gelen soruları yanıtladı.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Nzonzi'nin kadro dışı kalmasını yorumlayan Metin Karabaş, 'Nzonzi sebepsiz yere kadro dışı kaldı. Bir oyuncunun kadroda olmadığını görmesi, antrenmanı yarıda bırakacağı anlamına gelmez. Bu bir sebep değildir. Çıkarsınız antrenmanınızı yapacaksınız. Ne oluyor yani sen kiralık geldin demek ki kafanda bir şeyler bitmiş ki bu hareketi yapabiliyorsun. Zaten gönderilmesi istenen oyunculardan biri performansından dolayı. Takıma katkı yapılmıyordu. Kadro dışı kalması olayı olmasa bile muhtemelen Ocak ayında yollar ayrılacak isimlerden biriydi bunu daha önce söylemiştik.' dedi.

Nzonzi'nin davranışının bir örnek teşkil etmesi önemli diyen Metin Karabaş, 'Şurada bir eleştiri getirmek istiyorum, bence Belhanda da kadro dışı kalmalıydı. Belhanda’nın yaptığıyla Nnzonzi’nin yaptığı arasında disiplinsizlik olarak bir fark yok. Bu da en azından kadro dışı olabilirdi. Yapılmadı. Sadece kadroya alınmadı öyle geçiştirildi. Bu şekilde birçok oyuncu var. Ocak ayından sonra çok daha bu tip gelişmeleri görebiliriz.' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ