MENÜ

Galatasaray'da deprem! Takım arıyorlar

Son dakika Galatasaray haberi...Şampiyonluk parolasıyla çıkılan sezonda yaşanılan hayal kırıklığı ve yönetim kanadındaki belirsizlikler Florya’yı sessizliğe bürüdü. Torrent’in yanında yıldızlar da takım arıyor.

Galatasaray'da deprem! Takım arıyorlar

Galatasaray’da sıkıntılar bitmek bilmiyor. Sezon başında takımı gençleştirerek geleceğe yatırım yapmayı hedefleyen Burak Elmas yönetimi, beklenen sonuçlar bir türlü gelmeyince Fatih Terim ile yollarını ayırmıştı. Kurtarıcı olarak göreve getirilen Domènec Torrent de beklentilerin çok altında kalınca ayrılık gündeme geldi ancak mali yetersizlikten dolayı mecburen göreve devam ediyor. Seçimin üst üste iptal edilmesi, yeni tarih derken camianın ayarları bozuldu.

Haberin Devamı

ARKADAŞLIK BİTTİ

Yaşanan bu olumsuz tabloya her gün yeni konular ekleniyor. Fatih Terim’in ayrılmasının ardından kötü sonuçlar bir türlü durmayınca Florya’nın tadı iyice kaçtı. Arkadaşlık ortamı da bundan etkilenirken İspanyol teknik adamın forma dağıtımı huzurları kaçırdı. Zamalek’ten büyük umutlarla transfer edilen Mustafa Muhammed başta olmak üzere Marcao, Nelsson gibi yıldız isimlerin kendilerine gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldığı öğrenildi.

BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

Galatasaray son dakika yeni bir dava krizi yaşamazsa 11 Haziran’da 39. başkanını seçecek. Burak Elmas’ın aday olup olmayacağı ise kulislerde hâlen en çok konuşulan konuların başında geliyor. Domènec Torrent de kesin olarak önümüzdeki sezon takımın başında olmayacak. (Türkiye)

YORUM YAZ