MENÜ

Galatasaray'da DeAndre Yedlin şoku yaşanıyor! Kırık şüphesi...

Galatasaray'ın ABD'li sağ beki DeAndre Yedlin'den kötü haber geldi... Galatasaray Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, Fatih Karagümrük maçının ilk yarısında Lens'in müdahalesiyle sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Yedlin'in sağ ayağında kırık şüphesinin olduğunu açıkladı.

Galatasaray'da DeAndre Yedlin şoku yaşanıyor! Kırık şüphesi...

Hatayspor deplasmanında cezası nedeniyle forma giyemeyen DeAndre Yedlin Fatih Karagümrük maçında ilk 11'deki yerine geri döndü. Ancak ABD'li sağ bek oyunun başında şanssız bir sakatlık yaşadı. 20. dakikada orta yapan Lens'in sağ ayak bileğine darbesiyle Yedlin acı içinde yerde kaldı. Tedavisi sonrası sahaya dönen 27 yaşındaki oyuncu ayağının üstüne basmakta zorlanınca 8 dakika sonra değişiklik yapıldı ve Yedlin'in yerine Şener oyuna girdi. Antrenör Levent Şahin maç sonrası yaptığı açıklamada, Yedlin'in kırık şüphesiyle hastaneye götürüldüğünü ifade etti.

Haberin Devamı

Galatasarayda DeAndre Yedlin şoku yaşanıyor Kırık şüphesi...

Yerçekimi tepkisi!

Yedlin'in sakatlandığı pozisyon için hakem Ali Palabıyık'ın Galatasaray teknik ekibine, ‘Yerçekimi var adam oradan ayağını nasıl kaçırsın’ dediği öğrenildi. Arda Turan da hakemin bu sözünü kullanıp Ye dlin'in koltuk değnekli fotoğrafını paylaştı.

Galatasaraylı taraftarlar da sosyal medyada hem Lens’in hareketine hem de kart çıkmamasına isyan etti, hakem Ali Palabıyık'ı sert bir dille eleştirdiler.

'Yedlin’e yapılanla net bir mesaj aldığımızı düşünüyorum'

90 dakikanın ardından Yedlin'in sakatlandığı pozisyona vurgu yapan Galatasaray Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, "Aslında 20. dakikada Yedlin’e yapılanla net bir mesaj aldığımızı düşünüyorum. Bu bize verilen net bir mesajdı. Her iki takım da oyun oynamaya, oyunu güzelleştirmeye çalışan düşünce içerisindeydi. Ama maalesef kitaplarda yazılan kurallar, sanırım her maç ve her takım için farklı şekilde açıklanabiliyor, yorumlanabiliyor. Sağ olsun her itiraz ettiğimiz pozisyonda bize hakem arkadaşlar değişik, farklı, hepimizin futbola farklı boyutta bakmamızı sağlayacak açıklamalar yaptılar." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'Sıkıntı yaşayacağız gibi gözüküyor'

Levent Şahin, Yedlin’in kırık şüphesiyle hastaneye götürüldüğünü belirterek, "Umarım çok ciddi bir şey olmaz ama görünüşe göre sıkıntı yaşayacağız gibi gözüküyor." şeklinde konuştu.

YORUM YAZ