MENÜ

Galatasaray'da Covid-19 şoku! ‘Diğer 2 oyuncu da ilk 11'i şekillendiriyor!'

Son dakika... Galatasaray’da vaka sayısı 5'e yükseldi! Covid-19 testleri pozitif çıkan Ryan Babel ve Omar Elabdellaoui’nin beraberinde milli aranın ardından yapılan testlerde 3 ismin daha test sonucu pozitif çıktı. Bu oyunculardan birisi de Arda Turan oldu. Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, Galatasaray’daki son gelişmeleri Fanatik TV’ye aktardı ve diğer 2 oyuncuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray’da 5 futbolcunun koronavirüs testi pozitif! Ryan Babel ve Omar Elabdellaoui'nin ardıdan 3 oyuncusunun test sonucu pozitif çıkan sarı kırmızılı ekipte bugün yapılması planlanan antrenman iptal edildi.

Haberin Devamı

Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, son gelişmeleri Fanatik TV’ye aktardı. Arda Turan dışında pozitif çıkan diğer 2 ismin de ilk 11’i şekillendirdiğini belirten Metin Karabaş sözlerine şu şekilde devam etti:

''Galatasaray, 3 oyuncusunun testinin pozitif çıktığını resmi sitesinden duyurdu. Arda Turan buna istinaden bir açıklama yaptı. Diğer 2 oyuncunun isimleri kendileri istedikleri takdirde açıklanacaktır ama bu 2 ismin de Galatasaray’ın ilk 11’ini şekillendiren isimler olduğu yönündeki duyumları aldık. ''

''Babel ve Omar, Covid - 19 resti pozitif çıkan oyunculardı. Bunun üstüne Luyindama ve Falcao’nun sakatlığı Galatasaray’daki eksik oyuncu sayısını 7’ye çıkardı. Bu durum Fatih Terim’i bir hayli zorlayacak gibi görünüyor. Umarım hiçbir kulübümüzde bu vakaların artışına rastlamayız.''

YORUM YAZ