MENÜ

Galatasaray'da bundan iyisi şampiyonluk!

Muslera ‘şampiyonluk modu’nu açtı, Feghouli şov yaptı, Onyekuru 2 gol birdenattı, Diagne bile ağları sarstı... 5-0’lık resital sunan Galatasaray, taraftarına,“Bundan iyisi şampiyonluk” dedirtecek bir maçı geride bıraktı.

Galatasaray'da bundan iyisi şampiyonluk!

Geçtiğimiz haftaki Erzurum beraberliği, cumartesi akşamı Başakşehir’in Fenerbahçe engelini de kayıpsız aşması Galatasaray’da moralleri bozmuştu.

Haberin Devamı

Ancak dünkü Antalya maçı, Sarı-Kırmızılılar’da tüm kara bulutları dağıttı. 32 bin taraftar önüne çıkan Fatih Terim ve öğrencileri, sahadan 5-0’lık galibiyetle ayrıldı. En az farklı zafer kadar, maç içinde yaşananlar da Sarı- Kırmızılı renklere gönül verenleri keyiflendirdi. Muslera, müthiş kurtarışlarıyla ‘şampiyonluk modu’nu açtı. Feghouli, son haftalardaki müthiş futbolunu bugün de devam ettirdi. Form düşüklüğü yaşayan Onyekuru, attığı 2 golle kendine geldi. Belhanda müthiş paslarıyla alkış aldı.

Ve tabii ki Mbaye Diagne... Bir türlü ağları sarsamadığı için son dönemde büyük baskı altına giren Cim Bom’un golcüsü, 90+3’te kafayla Boffin’i avlayarak rahat bir nefes aldı. Galatasaraylı taraftarlar için, “Bundan iyisi şampiyonluk kutlaması” dedirtecek bir 90 dakika geride kaldı. Cim Bom aynı zamanda, 8 puanlık farka rağmen zirve takibinden vazgeçmeyeceği mesajını da Başakşehir’e gönderdi.

YORUM YAZ