MENÜ

Galatasaray'da Berkan Kutlu'dan olay sözler: Bize ve Kerem'e yalancı dendi!

Galatasaray'ın 23 yaşındaki orta sahası Berkan Kutlu, Başakşehir maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Her şeyden önce saygı beklediklerini vurgulayan milli oyuncu, ''Burada bu akşam öyle şeyler yaşandı ki saygı çerçevesi aşıldı. Bu kelimeleri kabul etmiyorum. Her şey zaten açığa çıkar. Koridorlarda oyuncumuza 'yalancı' denmesi... Kabul etmiyorum.'' diye konuştu.

Galatasaray'da Berkan Kutlu'dan olay sözler: Bize ve Kerem'e yalancı dendi!

Süper Lig'in 17. haftasında konuk ettiği Başakşehir'le 1-1 berabere kalan ve galibiyet hasreti 6 maça yükselen Galatasaray'da Berkan Kutlu, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'Kerem'e 'yalancı' denmesi... '

Saygı çerçevesinin aşıldığını vurgulayan Berkan, ''1 puan için üzgünüz ama futboldan başka şeyler de konuşmak istiyorum. Çünkü burada bu akşam öyle şeyler yaşandı ki saygı çerçevesi aşıldı. Kerem'e 'yalancı' denmesi... Kerem burada hiçbir şey yapmadığı halde ona kullanılan kelimeler...'' dedi.

'Bu kelimeleri kabul etmiyorum'

Neden böyle olduğunu anlamadığının altını çizen 23 yaşındaki orta saha, ''1 metre önümde olduğu için söylemek zorundayım. Her şeyden önce saygı bekliyoruz. Biz Galatasaray oyuncusuyuz. Her şeyden önce insanız. Bu kelimeleri kabul etmiyorum. Her şey zaten açığa çıkar. Koridorlarda oyuncumuza 'yalancı' denmesi... Kabul etmiyorum.'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ