MENÜ

Galatasaray'da Belhanda kararı verildi: 12 milyon Euro!

Arap kulüplerinin peşinde olduğu Faslı yıldız Belhanda için Fatih Terim'in tavrı net. Terim, çok yüksek bir teklif gelmediği takdirde Belhanda’nın kalmasından yana. Yönetim de 12 milyon Euro’nun altında bir rakama Belhanda’yı satmayı düşünmüyor.

Galatasaray'da Belhanda kararı verildi: 12 milyon Euro!

Devre arasında Al Ittıhad ile anlaşan ancak Fatih hocanın, “Bana lazımsın. Beraber şampiyonluk yaşayalım” sözleri sonrası takımda kalan Younes Belhanda için karar verildi. İlk etapta satılmasına kesin gözüyle bakılan Belhanda’da ibre tersine dönmüş durumda. Transfer piyasasının çok yüksek olduğunu göz önünde bulunduran ve Belhanda kalitesinde bir oyuncu almanın kolay olmadığını düşünen Terim, çok yüksek bir teklif gelmediği takdirde Faslı yıldızın kalmasını istiyor. Bundaki önemli etkenlerden biri de oyuncunun tavrı. Ailesiyle İstanbul’da mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Belhanda, “Galatasaray’da daha çok kupa kaldırmak istiyorum” demişti.

Haberin Devamı

Al Ittihad ve Al Hilal...

Arap kulüplerinin hala peşinde olduğu Belhanda konusunda Fatih hocayla görüşen yönetim de, başarılı 10 numaranın fiyatını belirledi. Galatasaray, 12 milyon Euro’nun altında bir rakama Younes’i satmayacak. 29 yaşındaki yıldızla Al Ittihad’ın yanı sıra Al Hilal de ilgileniyor.

YORUM YAZ