MENÜ

Galatasaray'da Aatif bombası

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Aatıf Chahechoue'nin Galatasaray'a transferiyle ilgili olarak fanatik.com.tr'ye konuştu.

Galatasaray'da Aatif bombası

Galatasaray'ın yurt içi transferindeki isimlerden biri olan Aatıf Chahechoue'yle ilgili en önemli açıklama Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'dan geldi. Sarı-Kırmızılı kulüple Faslı yıldızın transferi için görüştüklerini doğrulayan Otyakmaz, bir de tarih verdi.

Fanatik.com.tr'ye konuşan Başkan Otyakmaz, "Galatasaray'ın Aatıf'ı istediği doğru. Oyuncumuzu isteyen birçok kulüp var. Galatasaray'la da transfer konusunda görüştük. Karşılık taleplerimizi birbirime ilettik. Hafta içerisinde bir kez daha görüşmemiz olacak. O görüşme sonrası biraz daha net konuşabiliriz" ifadesini kullandı.

Otyakmaz'ın, başka talipleri de olan Aatıf'ı kaydadeğer bir bonservis miktarıyla elden çıkarmak istediği biliniyor.

8 milyon Euro!

İddialara göre Otyakmaz, Galatasaraylı yöneticilerle ilk görüşmede 28 yaşındaki hücum oyuncusu için 8 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli talep etti. Dursun Özbek ve ekibinin ise bu transferi 5-6 milyon Euro arasında bir miktarla bitirmek istediği ifade ediliyor.

2012'den bu yana Sivasspor forması giyen Aatıf'ın Sivasspor'la olan sözleşmesi geçtiğimiz yıl yenilenmişti. Faslı yıldızın yeni kontratı 2017 Haziran'da son bulacak.

Mehmet Ali Sabuncu


TT Arena'ya devrim gibi proje

Haberin Devamı
YORUM YAZ