MENÜ

"Galatasaray'a UEFA Kupası'nı Sergen aldırdı"

Galatasaray'ın eski futbolcusu Hakan Ünsal, 'Konumuz Ne TV' YouTube kanalında Atakan Kurt'un sorularını yanıtladı. Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı kadroda olan Hakan Ünsal, Galatasaray'ın UEFA Kupası maçlarında Sergen Yalçın'la yaşadığı anıları anlattı.

Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı dönemde kadroda yer alan Hakan Ünsal, 'Konumuz Ne TV' YouTube kanalında Atakan Kurt'un sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Sergen Yalçın'la aynı dönemde Galatasaray'da forma giyen Hakan Ünsal, UEFA Kupası maçlarında Sergen Yalçın'la yaşadığı anıları anlattı.

UEFA Kupası maçlarını Sergen Yalçın'ın kazandırdığını ifade eden Hakan Ünsal, "O sene bizde ama Avrupa maçları kadrosunda olmadığı için oynamıyor. Sergen çok doğal ve samimidir. O dönem de çok eğlenceli geçiyor. 'İtalya'ya gideceksin, bu İtalyan aygırları sizin üzerinden geçer.' falan diyor. Bologna'yı yeyip geliyoruz. Ondan Mallorca, 'İspanyol boğaları bunlar acımaz' diyor. Onları yenip geliyoruz. Almanya'ya gidiyoruz, 'Alman panzeri bunlar sizi dümdüz eder' diyor. Her geldiğimizde de Sergen ne oldu? diyoruz tabi. Bir sonrakini diye diye sağ olsun bizi şampiyon yaptı. "dedi.

YORUM YAZ