MENÜ

Galatasaray'a tribün darbesi

Eskişehirspor'un meşhur açık tribünü cezalıydı. Kale arkasında ise yalnızca 96 Kırmızı-Siyahlı taraftar vardı. Galatasaray'a ayrılan biletlerin fiyatı 200 TL olunca stat boş kaldı, gazeteci ve yönetici sayısı futbolseverlerden fazlaydı.

Galatasaray'a tribün darbesi

Bilindiği üzere bu sezon başında federasyon aldığı bir kararla stat kapama cezasını kaldırmıştı. Yerine ise kötü tezahürat yapan tribünlerin kapanacağı bir sistem uygulamaya kondu. Ancak dün gece görüldü ki, bu uygulama ortaya ilginç bir manzara çıkartıyor. Zira, Galatasaray karşısında Eskişehirspor’un bandosunun da bulunduğu meşhur açık tribünü kapalıydı. Yalnızca bin 200 kişi kapasiteli kale arkasına taraftar alındı. Ancak ev sahibi taraftarlar o bölüme ilgi göstermedi. Yalnızca 96 biletli seyirci o tribüne girdi.

200 lira verilir mi!

Galatasaray’a ayrılan yüzde 5’lik bölümde ise tablo daha da vahimdi. Çünkü, kendi taraftarından yoksun kalan Eskişehirspor, konuk takıma ayrılan tribünün fiyatını 200 TL olarak belirledi. Doğal olarak Sarı-Kırmızılı futbolseverler de mücadeleye ilgi göstermedi. Satılan bilet sadece ve sadece 16’ydı.

Soğuk hava etkiledi

Hâl böyle olunca haftanın en önemli müsabakalarından biri olarak gösterilen Eskişehirspor-Galatasaray maçı futbolcu sesleri altında oynandı. Tribünlerde protokol mensupları ve gazeteciler taraftarlardan daha fazlaydı. Eskişehirspor Yönetimi’nin uyguladığı bu pahalı bilet tarifesi Galatasaraylı taraftarların tepkisine neden oldu.


Galatasaray'ın isyanı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ