MENÜ

Galatasaray'a transferi gerçekleşmeyen Diouf, Hatayspor'u galibiyete taşıdı

Süper Lig'in 32.haftasında Atakaş Hatayspor evinde Galatasaray'ı 3-0 yenerken maçın adamı Mame Diouf oldu. Manchester United, Hannover ve uzun yıllar Stoke City formaları giyen Senegalli golcü Diouf'un adı bir çok kez Galatasaray ile transfer dönemlerinden anılmıştı.

Galatasaray'a transferi gerçekleşmeyen Diouf, Hatayspor'u galibiyete taşıdı

Hatayspor, Süper Lig'in 32.haftasında evinde Galatasaray'ı 3-0 yenerken maçın adamı iki gol atan Mame Diouf oldu. Molde sonrasında kariyerine Manchester United, Hannover ve Stoke City'de devam eden Senegalli golcü Diouf'un adı bir çok kez Galatasaray ile transfer dönemlerinden anılmıştı.

Haberin Devamı

Süper Lig'de bu sezon en golcü oyuncusu Boupendza'nın yokluğunda inisiyatif alan Mame Diouf attığı iki golle Galatasaray'ı zirve yolunda sıkıntıya soktu. Diouf bu sezon Süper Lig'de 13 gol atıp 2009 yılından sonra en golcü sezonuna ulaştı. Mame Diouf bu sezon takım arkadaşlarına 5 tane de asist yaptı

Diouf'un adı özellikle Stoke City'den Badou Ndiaye'nin transferi döneminde çok geçmiş ve Galatasaray önerilmiş ancak transferi gerçekleşmemişti.

YORUM YAZ