MENÜ

Galatasaray'a Taylan Antalyalı müjdesi

Hafta içinde yapılan idmanda ayak bileği burkulan ancak takımını yalnız bırakmak istemeyen Taylan Antalyalı, Hatayspor karşısında özel bir bandajla sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Doktorlar, genç yıldızın durumunu son dakikaya kadar kontrol altında tutacak.

Galatasaray'a Taylan Antalyalı müjdesi

Galatasaray'ın oyun yapısı içerisindeki en kritik isimlerden biri olan Taylan Antalyalı, Hatayspor maçında özel bir bandajla sahada olmaya hazırlanıyor. Hafta içindeki idmanda girdiği bir ikili mücadelede ayak bileği burkulan

Haberin Devamı

25 yaşındaki orta saha oyuncusu, daha sonra tedbir amaçlı olarak dinlendirilip tedavi altına alınsa da takımını kesinlikle yalnız bırakmak istemiyor. Konuyla ilgili olarak hem sağlık ekibi hem de Fatih Terim'le görüşen Taylan, bileğini koruyarak mücadeleye devam edecek. Doktorlar her ihtimale karşın maç öncesi takım sahaya çıkana kadar yıldız futbolcunun durumunu kontrol altında tutacak ve ciddi risk görülmesi halinde kenarda oturması istenecek.

Terim o düzeni bozmuyor

Taylan'ın sahada olması, Fatih hocanın mevcut sistemine devam edeceği anlamına geliyor. Kayseri ve Rize maçlarındaki tempolu futbolun Hatayspor karşısında da sürmesini isteyen Terim, oyunu yine Taylan'la başlatıp, Feghouli'yi de merkezde kullanacak. Kenarlarda Oğulcan ve Emre Kılınç'ın hem hücuma hem de savunmaya destek vermesi, sahada Aslan'ın en önemli kozu olacak. Emre Akbaba da ileride Diagne'ye yakın oynayarak, golcü futbolcuyu stoper markajından kurtarmaya çalışacak.

Haberin Devamı

Metin Karabaş

YORUM YAZ