MENÜ

Galatasaray'a şok haber! Fenerbahçe de devrede

Süper Lig'de Cemil Usta sezonunun ilk yarısı geride kaldı. Yorumcu Ali Ece, Misli Tv'den Evren Göz ile beraber ilk yarının değerlendirmesini yaptı! Fenerbahçe ve Galatasaray ile alakalı açıklamalarda bulunan ikili, takımların transfer gündemine değindiler.

Misli Tv'de yayınlanan programda Ali Ece ve Evren Göz devre arasında şampiyonluğa oynamak isteyen takımların ne yapmasına dair yorumlarda bulunan ikili çarpıcı açıklamalara yer verdi. Fenerbahçe adına sol bek ve stoper transferini ön plana çıkaran Ali Ece Zanka'nın performansı hakkında, "Hem İskandinavsın, hem siyahsın ikisinin de sentezisin. Çok büyük hayal kırıklığı." yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile adı anılan sol bek oyuncusu Ricardo Rodriguez hakkında da açıklamalarda bulunan Ali Ece, "Rodriguez'in futbolcu temsilcisi geldi İstanbul'a. Görüşüldü, nabız yoklandı. Eski sevgiyesine gelirse Wolfsburg sol beki Rodriguez. Fenerbahçe'nin sol kanat sorununa kafadan çözüm olur. Uçak gibi olmasının dışında muazzam ortalar, çok iyi free kickler, usta bir sol ayak." açıklamalarını aktardı.

Ligin ilk yarısını 7. sırada tamamlayarak büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Ali Ece, "Bence Galatasaray'ın ihtiyacı olan takımı gençleştirmek ve hızlandırmak. İsmi geçen Onyekuru da Saracchi de bu kritere fazlasıyla uyuyor." yorumunda bulundu. Galatasaray'ı yakından takip eden Evren Göz ise Onyekuru ve Saracchi transferinin bitmek üzere olduğunu ve transferlerin olumlu yönde ilerlediğini ama Onyekuru'ya Fenerbahçe'nin de ilgisi olduğunu belirtti.

YORUM YAZ