MENÜ

Galatasaray'a Şifo'dan sitem

Transfer bombalarını art arda patlatırken bazı takımlardan da sitem dolu sözler işiten Galatasaray'a, bir tepki de Antalyaspor'dan geldi.

Galatasaray'a Şifo'dan sitem

Necati Ateş transferinde Sarı-Kırmızılı ekibe sağladıkları kolaylık karşılığında Antalyaspor’a bir oyuncu sözü verildiğini belirten teknik direktör Mehmet Özdilek, Galatasaray hakkında sitemkar açıklamalarda bulundu. Necati Ateş’i verirken kendilerine, Aydın Yılmaz veya eş değerinde bir ismin transferinde kolaylık sağlanacağının sözünü aldıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, şu ifadeleri kullandı: “Galatasaray’dan bir oyuncu bekliyoruz. Çünkü ortada bize vermiş oldukları bir söz var. Bizim bir iki oyuncuyla ilgili taleplerimiz oldu. Ancak Galatasaray cephesinden bize henüz dönüş yok. Stancu hakkında bir girişimimiz olmuştu. Oyuncuyu bonservisiyle satacaklarını söylediler. Biz hemen çekildik. İstediğimiz oyuncu Pino tarzında biri değil. Başarıya aç bir futbolcu. Bize katkı sağlayacak bir isim istiyoruz” ifadelerini kullandı.

‘En iyi sezonumuzu oynayacağız’
Yeni sezon hazırlıkları hakkında da bilgi veren Özdilek, “4 yıldır sezon başı hazırlıklarımızı üzerine koyarak yapıyoruz. Ancak bu sezon ideale en yakın bir kadroyla hazırlandığımızı söyleyebiliriz. Bu anlamda bu yıl için ‘Bizim için en iyi sezon olacak’ diyebiliriz. Diğer takımlara bakınca bu konuda avantajlıyız” iddiasında bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ