MENÜ

"Galatasaray'a ilaç olur"

Süpe Lig'de 17. haftayla birlikte ligin ilk yarısı tamamlandı. Bu sezon beklenilen performansı sergileyemeyen Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların ilk takviyeyi sol bek mevkisine yapacağı öğrenildi. Galatasaray'ın yeni sol bek adayı RB Leipzig'ten Marcelo Saracchi... Galatasaray'ın sol bek oyuncusu Nagotomo'nun da takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. NTV'de yayınlanan 90+ programında konuşan yazarımız Ali Ece, Galatasaray'ın kiralık olarak anlaşmaya vardığı Marcelo Saracchi transferini yorumladı.

Galatasaray, Süper Lig'in ilk yarısını 5-0 Antalyaspor galibiyetiyle tamamladı.

Haberin Devamı

Bu sezon beklenilen performansı sergileyemeyen Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların ilk takviyeyi sol bek mevkisine yapacağı öğrenildi.

Galatasaray'ın yeni sol bek adayı RB Leipzig'ten Marcelo Saracchi... Galatasaray'ın sol bek oyuncusu Nagotomo'nun da takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

NTV'de yayınlanan 90+ programında konuşan yazarımız Ali Ece, Galatasaray'ın kiralık olarak anlaşmaya vardığı Marcelo Saracchi transferini yorumladı.

Galatasaray'ın daha genç ve daha hızlı sol kanat oyuncusuna ihtiyacı olduğunu ifade eden Ali Ece, "Tam Galatasaray'ın aradığı profilde. Hızlı ve genç." dedi.

Galatasaray'ın ilk 11'inde 32 yaş ve üzeri çok oyuncu olduğunu söyleyen Ali Ece, "Sadece Taylan'ın girmesiyle bile gençlik aşısı oldu." dedi.

Haberin Devamı

Uruguay vatandaşı olan Marcelo Saracchi'ye adapte olması için Muslera'nın yardımcı olabileceğini söyleyen Ali Ece, "Nagotomo'ya göre daha hızlı bir oyuncu. Alex Telles'e benzetiyorlar ama Galatasaray'a geldiğinde bile ofansif açıdan farklı özellikleriyle de ön tarafta iş yapabilen bir oyuncu. Ama Telles bile defansif açıdan eleştirilmişti. Marcelo Saracchi ofansif anlamda ilaç olur ama her ilacın gibi onunda yan etkisi olur." dedi.

YORUM YAZ