MENÜ

Galatasaray'a ezeli rakip yorumu: Fenerbahçe yeni kadro kurdu ama…

Süper Lig’e hızlı bir başlangıç yapan ancak düşüş yaşayan Galatasaray’da kötü gidişat sürüyor. Süper Lig’in 5. haftasında Etebo'nun ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalarak Alanyaspor’a 2-1 mağlup olan sarı kırmızılı ekipte alınan olumsuz sonuçların sebepleri tartışılıyor. Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, Alanyaspor mağlubiyetin ardından sarı kırmızılı ekipte yaşanan son gelişmeleri ve kötü gidişatın sebeplerini Fanatik TV’den Seçil Menteş’e aktardı.

Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasında evinde Alanyaspor'u ağırladı. Sarı kırmızılı ekip, mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

Süper Lig'e Gaziantep ve Başakşehir galibiyetleriyle başlayan ancak Fenerbahçe derbisinin ardından düşüşe geçen Aslan'da yaşanan düşüşün sebepleri tartışılıyor.

Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, Alanyaspor mağlubiyetinin ardından kulüpte yaşanan son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı ve mücadeleyi değerlendirdi.

İbrenin tamamen tersine döndüğünü belirten Metin Karabaş sözlerine''Galatasaray, kazanması gereken bir maça çıktı. Alanyaspor ligin iyi takımlarındandı. Ne oynayacaklarını tahmin etmek çok zor değildi. Halbuki lige seviye olarak yüksek başlamıştı ama ibre tamamen tersine döndü. Ligin henüz başı olmasına rağmen tablo hiç iç açıcı değil. Fatih Terim’in çok keskin bir şekilde bir şey yapması gerekiyor.'' şeklinde devam etti.

Haberin Devamı

Ezeli rakibi Fenerbahçe'nin aldığı sonuçlara dikkat çekerek Galatasaray'ın daha oturmuş bir takım olduğunu belirten Metin Karabaş, ''Zirve yarışından bu kadar erken kopan bir takımı kalan bölümde motive etmeniz çok zor olur. Fenerbahçe yeni bir takım olmasına rağmen kazanmaya devam ediyor. Galatasaray daha oturmuş bir takım olmasına rağmen performansı düşüyor. Fatih Terim'in 'yoluna isim olarak büyük oyuncularla mı yoksa genç fakat gelecek vadeden oyuncularla mı devam edecek?' buna karar vermesi gerekiyor.'' dedi.

YORUM YAZ