MENÜ

Zenit'ten Nicolo Zaniolo açıklaması! Galatasaray...

Tete transferiyle beraber Zaniolo’nun gidişine Galatasaray’dan onay çıkacağı konuşulurken, Zenit’in genç yıldıza 30 milyon Euro önerdiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Rus kulübü bu haberden saatler sonra bir açıklama yaptı.

Zenit'ten Nicolo Zaniolo açıklaması! Galatasaray...

Galatasaray’da gelenler kadar gitmesi muhtemel oyuncuların durumu da merakla bekleniyor. Bu isimlerden biri de şüphesiz Nicolo Zaniolo. Özellikle aynı mevkide oynadığı Tete’nin transferi sonrası Zaniolo’nun satışına kulüpten izin çıkacağı konuşulmaya başlandı. Juventus’un ciddi olarak ilgilendiği 23 yaşındaki futbolcu için dün ortaya atılan flaş iddia ise gündemde bomba etkisi yarattı. Rus kulübü Zenit’in, Zaniolo’nun bonservisine tam 30 milyon Euro önerdiği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Zenitten Nicolo Zaniolo açıklaması Galatasaray...

Acele etmeyecekler

Bu iddiadan saatler sonra Rus devinden bir açıklama geldi. Zenit Yönetim Kurulu Başkanı Alexander Medvedez, RIA Novosti’ye verdiği demeçte, “Galatasaraylı Nicolo Zaniolo ile ilgili transfer müzakerelerinin başladığına dair haberler gerçek dışıdır” ifadelerini kullandı. Sarı-Kırmızılılar, İtalyan futbolcunun satışıyla ilgili aceleci davranmama kararı aldı.

Zenitten Nicolo Zaniolo açıklaması Galatasaray...

YORUM YAZ