MENÜ

Zalgiris - Galatasaray maçının ardından ayrılığı duyurdu! Necati Ateş'ten flaş iddia

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Galatasaray'ın Zalgiris Vilnius ile oynadığı ve 2-2'lik beraberlikle sına eren maçı yorumlayan Necati Ateş, sürpriz bir iddiayı da gündeme getirdi. Ateş, Sarı Kırmızılı ekipte yaşanabilecek ayrılığı duyurdu.

Zalgiris - Galatasaray maçının ardından ayrılığı duyurdu! Necati Ateş'ten flaş iddia

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Zalgiris Vilnius ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, Litvanya'da oynanan karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Galatasaray'ın futbolunu Necati Ateş değerlendirdi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların yeni transferleri hakkında konuşan Necati Ateş, dikkat çeken bir iddiada bulundu. Necati Ateş, sarı-kırmızılıların genç yıldızının takımdan ayrılabileceğini dile getirdi.

'BU MAÇIN 2-2 BİTMEMESİ GEREKİYORDU'

Zalgiris Vilnius'un Galatasaray'ı eleme ihtimalinin bulunmadığını dile getiren Necati Ateş, "Bu takımın Galatasaray'ı eleme olasılığı olmasa da ki ben Galatasaray'ın ikinci maçta kolay turu geçeceğini düşünüyorum. Kolay değil yeni transferler gelecek, Icardi gelecek Zaha gelecek bambaşka bir Galatasaray olacak. Bu maçın 2-2 bitmemesi de gerekiyordu" dedi.

Sarı-kırmızılıların ikinci maçta rahat kazanacağını düşündüğünü belirten eski futbolcu, "İkinci yarıda değişiklikler işe yaramış. Çok rahat bir galibiyet alınacağını düşünüyorum iç sahada. Futbol bu, rakibi de hiç küçümsememek lazım. 25 pozisyona da girsen olmayabilir. İkinci maçta bu takıma Galatasaray'ın zaten kaybetmemesi lazım" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Zalgiris - Galatasaray maçının ardından ayrılığı duyurdu Necati Ateşten flaş iddia

'EN BÜYÜK MOTİVASYONU ŞAMPİYONLAR LİGİ MÜZİĞİ'

Galatasaray'ın en büyük motivasyonunun Şampiyonlar Ligi olduğunu ifade eden Necati Ateş, "Bu tür maçlar çok zordur. Böyle suni çimde oynamak da çok zordur. Ritmi bulmak en az 4-5 maç alır. Gücü elde etmek çok kolay değildir futbolcu için. Çok uzun bir sezonu geride bıraktık. Çok zor günler geçirdik ülke olarak, Dünya Kupası araya girdi ve ligin sonunu bir şekilde getirdi. Tatil çok az oldu, futbolcular hemen toplandı ama Galatasaray'ın en büyük motivasyonu Şampiyonlar Ligi müziği" ifadelerini kullandı.

TRANSFER SON ANA KADAR ZORLANACAK

Sarı-kırmızılıların bu kadroyu Şampiyonlar Ligi için kurduğunu vurgulayan eski futbolcu, "Bu yatırımı Galatasaray Şampiyonlar Ligi için yaptı. Kolay mı olacak, hayır tabii ki kolay olmayacak. Geçen sezonu Okan hocayla beraber iyi bir ritm kazanıldı, Fenerbahçe galibiyetiyle kupa kaldırıldı. Geçen sezon Galatasaray 10. haftadan sonra ritm buldu. Kötü oynarken hep kazandığı için şampiyon oldu" diye konuştu.

Zalgiris - Galatasaray maçının ardından ayrılığı duyurdu Necati Ateşten flaş iddia

ICARDI SÖZLERİ

Galatasaray'ın Icardi geldikten sonra toparlanacağını belirten Necati Ateş, "Galatasaray'ın santraforu vardı, Halil'di ama yeni geldiği için ilk 11'de başlamadı. Angelino ve Boey varsa kanat oyuncuları hep içeri girer zaten. Galatasaray bu ezberi oynar zaten deneyimleri var. Icardi de geldikten sonra takım daha da toparlanacak. Icardi her topa vuruyor, sırtı dönük kaleye dönük her türlü topu alabiliyor. Takıma katkısı büyük olacak" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Zalgiris - Galatasaray maçının ardından ayrılığı duyurdu Necati Ateşten flaş iddia

AYRILIK İDDİASI

Sarı-kırmızılılarda Berkan Kutlu ve Yunus Akgün'ün performansını değerlendiren Necati Ateş şu ifadeleri kullandı:

Yunus bekleneni veremedi evet. Muhteşem bir Adana Demirspor performansı vardı ama Galatasaray'da o performansı veremedi. Belki de yurt dışına gidebilir teklifler varmış. Berkan şampiyonluk yolunda her şans geldiğinde iyi oynadı geçen sezonu iyi tamamladı. Berkan kilit pas atamaz, gol atamaz ama iyi bir Galatasaraylıdır. Berkan görev adamıdır, Okan hoca da ondan memnundur diye düşünüyorum.

Zalgiris - Galatasaray maçının ardından ayrılığı duyurdu Necati Ateşten flaş iddia


'TRANSFERLERİN DEVAMI DA GELECEK'

Galatasaray'ın transferlerinin devam edeceğini belirten Necati Ateş, "Zaha gibi bir oyuncuyu getirebilmek çok önemliydi. Bunları kariyerinin son döneminde getirmiyorsunuz. Icardi de aynı şekilde. Kerem, Icardi, Zaniolo gibi kadroda çok önemli isimler var. Bunların devamının da geleceğini düşünüyorum" dedi.

Son olarak sarı-kırmızılılarda Lucas Torreira'nın eksikliğini hissettiğini vurgulayan Necati Ateş, "Toreira da Oliveira da çok iyi oyuncular. Sergio çok yetenekli oyuncu, takımın ritmini ayarlayan özel bir oyuncu. Toreira'yla beraber ikili olarak çok iyi uyum yakaladılar. Toreira ateşleyici bir oyuncu. Top çalabilen, ön baskıyı kapatan bir oyuncu. Böyle bir oyuncudan yoksun sahaya çıkmak çok zordur. Sonraki haftalarda oynadığı zaman farkı ortaya çıkacaktır. Oliveira'dan daha iyileri gelebilir mi, parayı verirsen tabii ki gelebilir" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Zalgiris - Galatasaray maçının ardından ayrılığı duyurdu Necati Ateşten flaş iddia

YORUM YAZ