MENÜ

Yuri Semin: ''Galatasaray maçında taraftar baskısını önemsemiyoruz!"

Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Yuri Semin, temsilcimiz Galatasaray'la oynayacakları maç öncesi basın toplantısı düzenledi. Taraftar baskısından çekinmediklerini belirten Semin, ''"Taraftar baskısına hazırlıklıyız. Yarınki maçta taraftar baskısını önemsemiyoruz." diye konuştu.

Yuri Semin: ''Galatasaray maçında taraftar baskısını önemsemiyoruz!"

Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda yarın akşam temsilcimiz Galatasaray ile karşılaşacak Lokomotiv Moskova'da teknik direktör Yuri Semin, maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

Haberin Devamı

Rus ekibinin teknik direktörü, zorlu maç öncesi yaptığı açıklamalarda, ''Zorlu maçlar oynayacağız ama bu maçları kazanabilmek için elimizden geleni yapacağız.'' dedi.

Semin'in açıklamaları şu şekilde:

"Smolov'un olmaması bizim için önemli olabilir fakat onun yerine oynayabilecek oyuncularımız var. Smolov yok ama sahada bir oyunumuz olacak. Höwedes'in şu anki durumu iyi. Yarınki maçta oynayıp oynayamayacağına son durumuna bakıp karar vereceğiz."

"Taraftar baskısına hazırlıklıyız. Galatasaray ile son maçımızı onlarla eski statlarında oynamıştık. Tribünler yakın olduğu için baskıyı iyi hissetmiştik. Yarınki maçta taraftar baskısını önemsemiyoruz."

"Fatih Terim ile birkaç kez karşılaştık. Onu takip ediyorum. Son dönemdeki yükselişini biliyorum. Kendisine daha büyük başarılar diliyorum."

Haberin Devamı

''Çektiğimiz kura bizi de memnun etti. Grubumuzda kendimizle denk takımlar var. Zorlu maçlar oynayacağız ama bu maçları kazanabilmek için elimizden geleni yapacağız.''

YORUM YAZ