MENÜ

Younes Belhanda: Siz şampiyon olacaksınız

Dünkü idmanda takım arkadaşlarıyla vedalaşan Belhanda'nın sözleri, Florya'da duygusal anlar yaşanmasını sağladı. Florya'da yapılan dünkü idmanın ardından tüm oyuncularla tek tek vedalaşan Belhanda, "Hakkınızı helal edin. Bir hatam olduysa hepinizden özür dilerim. Şampiyon olacağınıza yürekten inanıyorum" diye konuştu. Faslı yıldızın İstanbul'dan ayrılmayı düşünmediği de gelen haberler arasında...

Younes Belhanda: Siz şampiyon olacaksınız

2017 yazında Galatasaray'ın 8 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Younes Belhanda, 2021 ilkbaharında Sarı-Kırmızılı formaya veda etmek zorunda kaldı. Galatasaray Yönetimi'nin, "Kulüp imajını sarstığı" gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı feshettiği 31 yaşındaki futbolcu, dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanın ardından takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Toplu bir konuşma yapmayan, tüm oyuncularla tek tek görüşen ve helallik isteyen Belhanda, "Hakkınızı helal edin. Bir hatam olduysa hepinizden özür dilerim. Şampiyon olacağınıza yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı. Hocası Fatih Terim'e de veda eden Belhanda, herkesle görüştükten sonra tüm eşyalarını toplayarak Florya'dan ayrıldı.

Haberin Devamı

Nice veya İstanbul'da devam

Bu vedaya karşın, Belhanda'nın İstanbul'dan ayrılmayı düşünmediği öğrenildi. Türkiye'de çok mutlu olduğu belirtilen Belhanda, İstanbul'da okuyan oğlunun ve ailesinin düzenini bozmak istemediği için, yaşadığı yerde hayatına devam edecek. Faslı futbolcunun, Türkiye'den gelecek transfer tekliflerine açık olduğu ve gelecek sezon bir başka takımın formasını giyebileceği belirtiliyor. Belhanda'nın menaceri ise oyuncunun eski takımı Nice'le transfer görüşmelerine başladı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ