MENÜ

Yönetimden hamle geldi! Galatasaray 2024'te rekor kıracak

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübe maksimum geliri sağlamak için yeni planlar yapıyor. Hedef, 2024'te rekor kırmak. İşte detaylar...

Yönetimden hamle geldi! Galatasaray 2024'te rekor kıracak

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, bir yandan da her alandan maksimum gelir elde etmeyi amaçlıyor. Sarı-kırmızılı yönetim, bu bağlamda düğmeye bastı ve 2024 yılında rekor bir gelir bekleniyor.

Haberin Devamı

Icardi sürprizi!

Yönetim, ekstra gelirler elde etmenin peşindeyken Galatasaray'da bir de Mauro Icardi sürprizi yaşandı. Sarı-kırmızılı takımın dünyaca ünlü golcüsü herkesi kendine hayran bırakmaya devam ediyor. İsmi İspanyol devi Real Madrid'le dahi anılan Mauro Icardi için temasların başladığı kaydedildi. 

Yönetimden hamle geldi Galatasaray 2024te rekor kıracak

Suudi kulüpleri devrede

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’ın Riyad kentinde oynanması planlanan Süper Kupa maçı ertelenirken, bu kez taraflar farklı bir konuyla gündeme geldi. Sezon başında çok istedikleri Icardi’yi Galatasaray’a kaptıran Suudi kulüpleri, Arjantinli yıldız için tekrar devrede. Özellikle Cim Bom’un Şampiyonlar Ligi’nden elenmesinin ardından golcü oyuncunun ayrılığı kabul edebileceğini düşünen birkaç kulübün, Icardi’nin menaceriyle yeniden temasa geçtiği öğrenildi. Güney Amerikalı santrfor için sıraya giren kulüplerin başında, Firmino’yu kaptıran Al Ahli ile Benzema’yı elinden kaçıran Al Ittihad’ın geldiği belirtiliyor.

Haberin Devamı

Yönetimden 'rekor' hamlesi

Sportif başarı ile beraber geçen yıl önemli bir kazanım elde eden sarı-kırmızılılar, 2024’te ise daha büyük hedefler koydu. Geride bıraktığımız yıl sadece Şampiyonlar Ligi’nden, Cim-Bom’un kasasına 921 milyon lira girdi. Sportif başarı ve kurulan kadro ile beraber localardan da rekor hasılat bekleniyor.

Yönetimden hamle geldi Galatasaray 2024te rekor kıracak

Loca ve forma geliri

Aslan, 220 loca için yenileme takvimini öne çekecek. Mevcut localara bine yakın talebin olduğunu ve yeni taleplerin de kısa süre içinde değerlendirileceği belirtildi. Galatasaray’da bir diğer rekor beklenti ise forma satışları için. Başkan Dursun Özbek’in yeni firmayla birlikte forma satışından bu yıl 1.5 milyarlık bir hedef koyduğu öğrenildi.

Yönetimden hamle geldi Galatasaray 2024te rekor kıracak

YORUM YAZ