MENÜ

Yıldız oyuncudan Galatasaray açıklaması! Transfer mesajı...

Savunma hattına bir takviye yapmayı planlayan Galatasaray'ın gündemindeki yıldız oyuncu, Sarı-Kırmızılılar'ın kendisine yönelik ilgisine ilişkin transfer açıklamasında bulundu.

Yıldız oyuncudan Galatasaray açıklaması! Transfer mesajı...

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-Kırmızılılar, Hakim Ziyech hamlesi sonrası orta sahanın ortasına da bir takviye yapmak isterken stoper transferi de gündemdeki yerini koruyor.

Haberin Devamı

ERDEN TİMUR AÇIKLADI

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Galatasaray Adası'nda düzenlenen takım yemeğinde transfere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Stopere takviye yapılacağını belirten Timur, şu ifadeleri kullandı.

Stoperdeki takviye de çok değerli bir isim olacak. Takımı çok güçlendirecek biri oyuncu olacak.

Yıldız oyuncudan Galatasaray açıklaması Transfer mesajı...

Gündeme gelen Sergio Ramos ismine ilişkin görüşlerini ise şu şekilde paylaştı:

Sergio Ramos, herkesin listesinde tüm takımların listesinde vardır diye düşünüyorum ama rakamlar... Gelmek istediğimiz seviyenin 5'te 1'i bütçeye sahibiz. Bu sezon Icardi'yi, Angelino'yu, Tete'yi, Kerem Demirbay'ı, Zaha'yı, Halil'i aldık. Bunların hepsi bir plan doğrultusundaydı. Ön planda daha yaratıcı olmalıydık. Hem Galatasaray'ın hem Türk futbolunun gelişmesi için bazı riskleri almanız gerekiyor. Kendini düşünmemen gerekiyor. Hayalimizin en ucundaki isme gidebiliriz. Alma şansın %1 olur. İstenilen bedeli ödeyerek alabilirsin ama doğru mu yaparsın? Kendini alkışlatmak mı istiyorsun, doğruyu mu yapmak istiyorsun?

WALDEMAR ANTON İDDİASI VARDI

Galatasaray'da stopere gerçekleştirilecek takviye doğrulanırken Sarı-Kırmızılılar'ın yaz transfer dönemi içerisinde Stuttgart'tan Waldemar Anton ismini gündeme aldığı belirtilmişti.

Yıldız oyuncudan Galatasaray açıklaması Transfer mesajı...

YERLİ STATÜSÜNDE OYNAYABİLİR

Savunmaya gerçekleştirdiği takviyeler öncesi Fenerbahçe'nin de ilgilendiği iddia edilen Waldemar Anton, milli takım olarak 21 yaş altında Almanya forması giymiş olsa da aslen Özbekistan doğumlu. Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni yabancı kuralı açıklamasında Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan vatandaşlığı bulunan bir oyuncuyu yabancı sayısından muaf şekilde kadrosuna katabileceği belirtilmişti.

Haberin Devamı

Yıldız oyuncudan Galatasaray açıklaması Transfer mesajı...

STUTTGART'IN YENİ KAPTANI OLDU

Stuttgart'ta takım kaptanı Wataru Endo, Liverpool'a transfer olmuştu. Bu gelişme sonrası Alman ekibinde yeni kaptan Waldemar Anton oldu.

Yıldız oyuncudan Galatasaray açıklaması Transfer mesajı...

GALATASARAY SORUSUNA CEVAP!

Adının Galatasaray’ın transfer radarında olduğu iddia edilen Stuttgart’ın yıldızı Waldemar Anton, Bild’e verdiği röportajda, geleceğiyle ilgili açıklamalar yaptı. 27 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’ın yanı sıra Villerreal’in de kendisini istemesiyle ilgili olarak, “Burada çok mutluyum. Ailem ve ben Stuttgart’ta kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Beni buradan ayırmak çok zor. Tabii ki futbol çok hızlı ilerliyor. Ama şu anda bu konuda endişeli değilim. Bir değişiklik her zaman mantıklı olmalıdır” ifadelerini kullandı.

 

Yıldız oyuncudan Galatasaray açıklaması Transfer mesajı...

YORUM YAZ