MENÜ

Yıldız oyuncu resmen açıkladı: Futbolu Galatasaray'da bırakacağım

Galatasaray'da bir yandan takımdan ayrılan isimler olurken, diğer yandan da yeni transferler için görüşmeler sürüyor. Sarı - kırmızılılara bir haberde yıldız oyuncudan geldi. Son haftalarda dikkat çeken bir performans sergileyen başarılı oyuncu futbolu Galatasaray'da bırakacağını açıkladı. İşte detaylar...

Yıldız oyuncu resmen açıkladı: Futbolu Galatasaray'da bırakacağım

Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Gaziantep FK'yı konuk eden Galatasaray, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadeleyi 72. dakikada Wilfried Zaha ve 89. dakikada Barış Alper Yılmaz'ın golleriyle 2-1 mağlup etti.

Haberin Devamı

Sol bek Angelino'nun Roma'ya sağ bek Sacha Boey'in ise Bayern Münih'e gitmesinin ardından bu bölgelerde eksiklik çeken Galatasaray bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Devre arasında olmasa bile sezon sonunda takımdan ayrılacak isimlerin de olacağı Galatasaray'da yıldız oyuncu ülkesinin basınına verdiği röportajda dikkat çeken ifadeler kullandı.

Yıldız oyuncu resmen açıkladı: Futbolu Galatasarayda bırakacağım

'KARİYERİMİ GALATASARAY'DA SONLANDIRACAĞIM'

Galatasaray'daki ikinci sezonunu yaşayan ve son haftalarda takımın en iyi isimlerinden biri olmayı başaran Belçikalı yıldız Dries Mertens, ülkesinin yayın organlarından VTM'ye röportaj verdi.

36 yaşındaki oyuncu, hakkında çıkan 'Futbolu bırakacak' haberleri hakkında şunları söyledi: "Bu kariyerimin son sezonu mu olacak? Evet, sanırım öyle. Gelecekte neler olacağını bilemezsiniz. Çok heyecanlıyım.

Haberin Devamı

Görünen o ki kariyerimi Galatasaray'da sonlandıracağım. Garip gelecek ama futbolu bırakmak için sabırsızlanıyorum."

'DÜNYANIN EN İYİŞİNİ YAPIYORUM'

"Futbolu çok seviyorum. Dünyadaki en iyi işi yapıyorum, ancak aynı zamanda hayatımda da daha fazla özgürlük istiyorum."

KARİYERİNDEN SATIRBAŞLARI

2007 yılında Hollanda ekibi AGOVV'a transfer olarak ülkesinden ilk çıkışı yapan Mertens, 2009 yılında Utrecht'e transfer oldu. Burada gmösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 2011 yılında 7 milyon Euro karşılığında PSV Eindhoven'a imza attı.

Yıldız oyuncu resmen açıkladı: Futbolu Galatasarayda bırakacağım

İki yıl burada kalan Belçikalı oyuncu 2013 yılında efsanesi olacağı Napoli'ye imza attı. İtalyan ekibinin formasını tüm kulvarlarda 397 kez giydi. Bu maçlarda 148 gol atarken 90 kez de asist yaptı. Belçika Milli Takımı'nın formasını 109 giyen başarılı oyuncu 21 kez gol sevinci yaşadı.

Yıldız oyuncu resmen açıkladı: Futbolu Galatasarayda bırakacağım

YORUM YAZ