MENÜ

Wilfried Zaha'nın ağabeyinden sert sözler: 'Bu bir skandal!' Galatasaray'ın yıldızı...

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli kanat oyuncusu Wilfried Zaha'nın ağabeyi Carin Zaha, kardeşinin hakkının yenildiğini düşünüyor. İşte detaylar...

Wilfried Zaha'nın ağabeyinden sert sözler: 'Bu bir skandal!' Galatasaray'ın yıldızı...

Galatasaray'ın son dönemdeki formda oyuncusu Wilfried Zaha, Trendyol Süper Lig'deki performansını artırırken Afrika Uluslar Kupası'na seçilememiş olmanın verdiği üzüntüyü yaşadı. Yıldız oyuncu, ülkesinin ev sahipliğini yaptığı ve 14 Ocak'ta başlayan turnuvaya davet edilmemişti. Wilfried Zaha'nın ağabeyi Carin Zaha, kardeşinin millî takıma davet edilmemesi nedeniyle Fildişi Sahili Futbol Federasyonu'na sert çıktı.

Haberin Devamı

"TURU GEÇMEMİZ MUCİZE"

Fildişi Sahili Millî Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası'ndaki performansını değerlendiren Carin Zaha, "İlk turu geçmiş olmak bir mucize. Kupayı kaldırma fırsatını yakalamak artık bizim elimizde çünkü evimizde oynuyoruz. Tanrı bize turnuvada kalmamız için lütufta bulundu. Bundan sonra inisiyatifi ele almalıyız" dedi.

Wilfried Zahanın ağabeyinden sert sözler: Bu bir skandal Galatasarayın yıldızı...

"HER ŞEYİ YAPTI VE SEÇİLMEDİ"

Kardeşi Wilfried Zaha'nın Afrika Uluslar Kupası'nda yer almamasını yorumlayan Carin Zaha, "Bana kalırsa o her zaman takıma ait. Onun yer zaman yeri vardı. Çünkü federasyon Wilfried'in seçilmemesini açıklayan bir bildiri yapmadı. Kulübü için iyi bir performans gösteren bir oyuncuyken bu durum anormal. Ülkesi için oynamak için her şeyi yaptı ve seçilmedi" diye konuştu.

Haberin Devamı

SAĞ BEK VE SOL BEK AYNI TAKIMDAN

"FUTBOLLA İLGİLİ DEĞİL, KİŞİSEL MESELE"

Sebastian Haller ve Simon Adingra'nın sakatlığına rağmen Wilfried Zaha'nın millî takıma alınmamasını skandal olarak nitelendiren Carin Zaha, "Bir taraftar olarak, bu gerçek bir skandal. Wilfried'i seçmemek için hiçbir sebep yok. Benim için bu kişisel bir mesele, futbolla ilgili değil. Futbol açısından, bazı seçilmiş oyunculardan daha nitelikli. Kulübünde ilk 11 oyuncusu, oynamaya hazır ve ülkesi için savaşmayı seviyor. Bize neden seçilmediğini söylemek federasyona kalmış. Jean Louis Gasset'i kovduklarında bir basın açıklaması yaptılar. Biz de Wilfried için aynı şeyi istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Wilfried Zahanın ağabeyinden sert sözler: Bu bir skandal Galatasarayın yıldızı...

Fildişi Sahili Millî Takımı, Afrika Uluslar Kupası'nda A Grubu'nda 3 maçta 4 puan topladı ve en iyi üçüncüler kontenjanından üst tura yükseldi. Fildişi Sahili Futbol Federasyonu, alınan sonuçlar sonrası teknik direktör Gasset'in görevine son verdi.

YORUM YAZ