Wilfried Zaha'dan Fenerbahçe derbisi öncesi flaş açıklamalar: 'Oynamadığım için mutlu değilim...'

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı ancak beklediği verimi alamadığı Wilfried Zaha, Fenerbahçe derbisi öncesi yaptığı canlı yayında kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Zaha'nın kritik derbi öncesi Twitch yayını yapıp, oyun oynaması tepki çekerken, verdiği yanıtlar gündeme bomba gibi düştü.

Süper Lig'in 37.haftası kritik bir derbiye sahne olacak. 99 puanla lider Galatasaray, en yakın takipçisi Fenerbahçe'yi, RAMS Park'ta ağırlayacak. Ezeli rakiplerin şampiyonluk için kıyasıya çekiştikleri sezonda bu derbi, hayati önem taşıyor.
Derbi önceki Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızı Wilfried Zaha, Twitch'te canlı yayın açtı. Hem oyun oynayan hem de kendisine gelen soruları yanıtlayan Zaha, kısa sürede gündeme bomba gibi düştü. Zaha mutlu olup, olmadığına dair soruya şu yanıtı verdi:

Haberin Devamı

"OYNAMADIĞIM İÇİN MUTLU DEĞİLİM"

"Dürüst oluyorum, oynamadığım için mutlu değilim ama bu demek değil ki kulübü sevmiyorum, taraftarları sevmiyorum, ekip arkadaşlarımı sevmiyorum. Ben olgun bir adamım bu tip şeyler beni düşüremez"

Wilfried Zahadan Fenerbahçe derbisi öncesi flaş açıklamalar: Oynamadığım için mutlu değilim...

Galatasaray'daki genel performans hakkında konuşan Zaha şu ifadeleri kullandı:

"İnsanların anlaması lazım, hayatta inişler ve çıkışlar vardır. Bugün oynamıyorum daha önce de başıma geldi ama yarın oynayacağım. Oynayıp oynamam kötü çağrışım yapmamalı. İstanbul'u seviyorum, Galatasaray taraftarını çok seviyorum, inanılmaz şekilde destekliyorlar. Sırf gülümsemediğim için mutsuz olduğum anlamı çıkmaz. Benim için öncelik antrenman ve uyku sonrasında hayatıma bakıyorum. Fotoğraflara çok fazla anlam yüklemeyin. İnsanlar fotoğraflara bakıp 'Zaha oynamadığı için sinirli' diyor. Dürüst oluyorum oynamadığım için mutlu değilim ama bu demek değil ki kulübü sevmiyorum, taraftarları sevmiyorum, ekip arkadaşlarımı sevmiyorum. Ben olgun bir adamım bu tip şeyler beni düşüremez.

Haberin Devamı

Zaha ayrıca, şu ifadeleri kullandı:
"Şu konuya bi açıklık getirelim 'eski saç stiline geri dön, neden saçını uzatmıyorsun' gibi şeyler söyleyen insanlara cevap veriyorum; Zaha'yı Zaha yapan şey saç stili değil Zaha'dır. Prime Zaha eski saç stiliyle geri gelmeyecek. Zaten prime Zaha diye bir şey yok, normal Zaha diye bir şey yok, kötü Zaha diye bir şey yok. Zaha her zamanki Zaha ve onun iyi oynamak için özgüvenini yeniden kazanmasına ihtiyacı var."

"BURADA NE Mİ YAPIYORUM?"
"Derbi öncesi burada ne yapıyorsun?" sorusu karşısında 31 yaşındaki isim, şu sözleri sarf etti:

"Burada ne mi yapıyorum? Hobimle ilgileniyorum. Eğer futbol oynadığımı görmek istiyorsan Instagram’da Galatasaray’ın hesabına girip fotoğraflara bakabilirsin."

YORUM YAZ