MENÜ

Wanda Nara'nın sağlık durumu nasıl? İlk açıklama geldi...

Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı, yapılan rutin testlerde bazı değerlerinin kötü çıktığını ve tedavi sürecinin devam ettiğini duyurdu.

Wanda Nara'nın sağlık durumu nasıl? İlk açıklama geldi...

Galatasaray'ın bonservisini almak için uzun süredir uğraş verdiği Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın şiddetli karın ağrısıyla hastaneye kaldırılması endişe yaratmıştı. Sorunun ne olduğunun tespit edilmesi için kan testleri yapılması ve talihsiz süreç nedeniyle Icardi’nin hayli moralsiz olduğu ifade ediliyordu.

Haberin Devamı

İLK AÇIKLAMA GELDİ!

Kişisel sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Wanda Nara, teşhisin henüz koyulmadığını belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

'PERŞEMBE GÜNÜ KLİNİKTEN AYRILDIM'

Kendime ihtiyacım olan birkaç günden sonra buradayım ve size neler olduğunu anlatmak istiyorum; Çarşamba günü her seyahatte ya da yılda bir kez her seferinde rutin analizler yapmaya karar verdim. Bazı değerler ters gitti ve iyi giden diğer kontrolleri tamamlamak için hastaneye yatmaya karar verdim. Perşembe günü de kendi başıma o klinikten ayrıldım, özel bir yerde daha fazla çalışma yapmak için. Bunu ilk çalışmalarımın sonuçlarına daha fazla bilgi vermek için yaptım.

Wanda Naranın sağlık durumu nasıl İlk açıklama geldi...


'KESİN BİR TEŞHİS KOYULMADI'

Her anne gibi, korkularımı ve üzüntülerimi çocuklarımdan saklamaya çalıştım. Özellikle henüz kesin bir teşhis koymadığı için. Maalesef Cuma günü bir gazeteci tarafından benim bile sahip olmadığım bir teşhisin onayını aldı. Bu doğru değil ve ilk çalışmamdan 24 saat bile geçmemişti.

Haberin Devamı

'ÇOCUKLARIM HER ZAMAN HER ŞEYİ BENDEN ÖĞRENDİ'

Çocuklarım her zaman her şeyi benden öğrendi, her zaman konuştum ve bu istisna olmayacaktı. Ama bunu daha fazla sonuç ve çalışma ile yapmayı seçerdim; özellikle de benim zamanımda.

Wanda Naranın sağlık durumu nasıl İlk açıklama geldi...


'TALİMATLARI TAKİP EDİYORUM'

Bana olan sevginizi gösterdiğiniz için aileme, her arkadaşıma ve her birinize teşekkür ediyorum. Zaten evdeyim, daha fazla sınav bekliyorum ve benimle gelen profesyonellerin talimatlarını takip ediyorum. Onu mahremiyetimde tutacağım, özellikle de çocuklarımı korumak için.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

YORUM YAZ