MENÜ

Wanda Nara'dan Mauro Icardi'ye övgü dolu sözler! 'Böyle birini bulmalarını istiyorum'

Galatasaray'da forma giyen Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, Arjantinli yıldız futbolcu hakkında övgüler yağdırdı. Wanda, "Umarım çocuklarım da Mauro Icardi gibi bir hayat arkadaşı bulurlar" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, Arjantin'in Gente dergisine röportaj verdi. Ünlü isim, Icardi hakkında övgüler yağdırdı.

Haberin Devamı

ICARDI'NİN PERFORMANSI

Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, bu sezon 38 resmi maçta 23 kez rakip fileleri sarsmayı başardı ve bunun yanında 11 kez de asist performansı gösterdi.

Wanda Naradan Mauro Icardiye övgü dolu sözler Böyle birini bulmalarını istiyorum

İŞTE WANDA NARA'NIN SÖZLERİ

Wanda Nara, "Para, para... Kızlar sadece para ister! Ben parayı kontrol eden anneyim, hala tek başıma faturaları ödüyorum, genç kızlığımdan beri. Paraya çok değer veririm. Çok bilinçliyim, beş çocuk annesiyim. Başka bir deyişle, kazandığım için harcıyorum ve sevdiğim şeylere harcıyorum, ama çok iyi yatırımlar yaptım ve çocuklarımın bunun için bana teşekkür edeceğine inanıyorum." dedi.

Çocukları hakkında konuşan Wanda Nara, "Çocuklarımla çok gurur duyuyorum. Çalışmadan da yaşayabilirdim. Fedakarlıklarımdan, çalışkanlıklarımdan da gurur duyuyorum. Onlarda benimkine benzer bir cesaret görüyorum, onlar da benim gibi çalışmayı seviyorlar. Okula gitmeyi, çalışmayı ve kendilerini geliştirmeyi seviyorlar, bu çok güzel" sözlerini kullandı

Haberin Devamı

Sağlık durumu hakkında; "Bu çok uzun ve ömür boyu sürebilecek bir şey ve biz de süreçteyiz." ifadelerini kullandı.

Wanda Nara, "Çiftler, aileler ve evlilikler böyledir. Mayıs ayında on yıllık evli olacağız ama daha uzun yıllar birlikte olacağız. Ve bunlar normal şeyler." dedi.

Wanda Naradan Mauro Icardiye övgü dolu sözler Böyle birini bulmalarını istiyorum

Sözlerine devam eden Wanda Nara şu ifadeleri kullandı:

"Önemli olan aileye benim kadar önem veren birini bulmuş olmam, günümüzde bu pek mümkün olmuyor. Umarım çocuklarım da Mauro Icardi gibi bir hayat arkadaşı bulurlar, özellikle de kızlarım. Onlara eşlik edecek birini bulmalarını istiyorum, çünkü bugünlerde bu çok zor. İnsanlar artık kimseye bağlanmak istemiyor, biraz ilişki yaşayıp sonra ayrılıyorlar."

"Duruma göre değişir, bazıları asla affedilmez. Bazıları sizi ayırır ve bütün bir aileyi kaybetmeye değmeyecek aptalca şeyler vardır. Bu her kişiye ve her duruma göre değişir."

Wanda Naradan Mauro Icardiye övgü dolu sözler Böyle birini bulmalarını istiyorum

Wanda Naradan Mauro Icardiye övgü dolu sözler Böyle birini bulmalarını istiyorum

YORUM YAZ