MENÜ

Wanda Nara ve Mauro Icardi'nin kızından 'Aşkın olayım' sürprizi!

Wanda Nara'nın ve Mauro Icardi'nin kızı Francesca, Arjantinli yıldız i ile özdeşleşen 'Aşkın olayım' şarkısını orgla çaldı. O anlar sosyal medyada viral oldu.

Wanda Nara ve Mauro Icardi'nin kızından 'Aşkın olayım' sürprizi!

Galatasaray'ın sezon başında bonservisini aldığı Mauro Icardi, attığı gollerle gündemde kalmaya devam ederken, eşi ve menajeri olan Wanda Nara ise sık sık magazin camiasında adından söz ettiriyor. Icardi'nin Türk hayranlarının sık sık 'yenge' diye hitap ettiği Wanda Nara, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Haberin Devamı

ÜNLÜ ÇİFT ORTAKÖY'DE

Galatasaray'ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, geçtiğimiz akşam İstanbul gecelerinde gezintiye çıktı. Ortaköy'deki bir mekanda Lucas Torreira ve bir grup arkadaşıyla mekanda eğlenceye çıkan yıldız futbolcu mekanında hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.Hayranlarının fotoğrafın isteğini kırmayan yıldız futbolcu, mekan çıkışında yoğun koruma eşliğinde aracına binerek evinin yolunu tuttu. Çevredeki GS’li taraftarlar ise, “I love you Icardi” diyerek tezahürat yaptı.

TARAFTARI COŞTURAN ŞARKI

Galatasaray'ın yıldız futbolcularından biri olan Icardi'nin, iç saha maçındaki her golü sonrası çalan Simge Sağın'ın 'Aşkın Olayım' şarkısı sarı-kırmızılı taraftarı adeta coşturuyor.

Haberin Devamı

KIZLARI 'AŞKIN OLAYIM' ÇALDI

Icardi ile Wanda Nara'nın çocukları da sıkça stattan maçı takip ediyor. Nara, son olarak 17 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabında yaptığı yeni paylaşımda, kızı Francesca'nın org ile 'Aşkın Olayım' şarkısını çaldığı anlara yer verdi.

YORUM YAZ