Resmen açıklandı: Galatasaray'da yaprak dökümü! Tam 6 isimle ayrılık vakti
Bu sezon çok başarılı bir sezonu geride bırakarak, Sultanlar Ligi'ni dördüncü sırada tamamlayan Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı peş peşe ayrılıklar yaşayacak. Sarı-kırmızılı kulüp tam ismin ayrılığını resmen açıkladı

Sultanlar Ligi'ndeki üçüncülük mücadelesinde Eczacıbaşı'na kaybederek sezonu dördüncü tamamlayan ve gelecek sezon CEV Cup'ta boy gösterecek olan Galatasaray Daikin'de 6 oyuncuyla yollar ayrıldı.
Haberin Devamı ›
6 AYRILIK BİRDEN
Sarı-kırmızılı yönetimin voleybola yatırımını artırması beklenirken yeni sezon öncesinde mevcut kadrodaki isimlerle yollar ayrıldı.
"Takımımızda 10 yıl forma giyen ve kaptanlık görevini de üstlenen Bihter Dumanoğlu Yarkın’a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."
Takımdan ayrılan diğer isimler ise şöyle; Sude Hacımustafaoğlu, Ann Kalandadze, Aslıhan Kılıç, Ceylan Arısan ve Katarina Dangubic .
DANGUBIC VAKIFBANK'TA
Sarı-kırmızılı takım, Katarina Dangubic'e, "Takımımızda 1.5 yıl forma giyen Katarina Dangubic’e emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" sözleriyle veda etti.
Sırp voleybolcunun önümüzdeki sezon VakıfBank'ta forma giyeceği öğrenildi.