MENÜ

Galatasaraylı yönetici Okan Böke'den kadın voleybol takımına ağır sözler

Galatasaray Kadın Voleybol takımının Yeşilyurt takımına 3-1 kaybettiği maçın ardından yönetici Okan Böke sosyal medya hesabından oyuncuları ağır bir dille eleştirdi. Böke, "Kaybetmek ruhsuzca bu kadar kolay değil.Forma GS, ASY, aklınızı başınıza alın" ifadelerini kullandı.

Galatasaraylı yönetici Okan Böke'den kadın voleybol takımına ağır sözler

Galatasaray kadın Voleybol takımı dün oynadığı maçta Yeşilyurt takımına 3-1 kaybetti. Bu mağlubiyetin ardından Galatasaray yöneticisi Okan Böke sosyal medya hesabından ağır bir dille takımı eleştirdi.

Haberin Devamı

"Ruhsuzca! Aklınızı başınıza alın..."

Böke, "Kaybetmek ruhsuzca bu kadar kolay değil. Forma GS, ASY, aklınızı başınıza alın" ifadelerini kullandı. Kendisini eleştiren taraftarlara da Böke, "Bak, sosyal medyada atanlar tutanlar GS Voleybol hesabına dekontu ile yollayacakları paranın 10(on) katını ben vericem, hodri meydan" dedi.

Galatasaraylı yönetici Okan Bökeden kadın voleybol takımına ağır sözler

Özyer tepki gösterdi!

Bir dönem Galatasaray'da kadın basketbol takımında antrenörlük yapan Murat Özyer ise Böke'ye bu sözlerinden dolayı serzenişte bulundu. Özyer "Sosyal medya üzerinden takıma verdiğiniz bu mesajın doğru olmadığını düşünüyorum. Haklı olsanız dahi bu mesajın yeri burası olmamalı.Çünkü 1 halatı hep birlikte çekenlerin; hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin kulübündesiniz." şeklinde konuştu.

YORUM YAZ