MENÜ

Galatasaray yarı final yolunda

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, Avrupa CEV Challenge Kupası’nda yarı final yolunda büyük avantaj elde etti. Sarı-Kırmızılılar çeyrek final serisinin ilk maçında Portekiz ekibi Fonte Bastardo Azores’i deplasmanda 3-0 yendi.

Galatasaray yarı final yolunda

Avrupa’nın en büyük üçüncü kupası CEV Challenge Cup’ta ülkemizi temsil eden Galatasaray Erkek Voleybol Takımı yarı final yolunda, Portekiz deplasmanından önemli bir skor avantajı elde etti. Galatasaray HDI Sigorta, 2024 CEV Challenge Kupası çeyrek final ilk maçında deplasmanda Portekiz’in Fonte Bastardo Azores takımını 3-0 (26-24, 25-19, 25-23) mağlup ederek turu geçecek takımı belirleyecek rövanş maçı için büyük avantaj yakaladı. Mücadelede en skorer isim 16 sayıyla Jan Hadrava olurken, Burak 13, Miran 14, Oğuzhan 9, Çağatay ise 4 sayıyla galibiyete katkıda bulundu.

Haberin Devamı

Rövanş maçı 17 Ocak’ta

Bu serinin rövanşı 17 Ocak’ta İstanbul’da oynanacak. Temsilcimiz tur için ikinci karşılaşmada elde edeceği her türlü galibiyet (3-0, 3-1, 3-2) ya da rakibinden en az 2 set alması yeterli olacak. Aslan 16’lı turda Yunan ekibi AOP Kifisias’ı 8’li turda da Macar ekibi Penzügyőr’i elemişti.

Galatasaray yarı final yolunda

YORUM YAZ