Filenin Sultanları'ndan İlkin Aydın'dan flaş sözler: 'Messi gibiyim' Galatasaraylı yıldız...

Sultanlar Ligi'nde Galatasaray forması giyen ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'yla da 2 şampiyonluk yaşayan İlkin Aydın, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kariyeri ve Filenin Sultanları'nın Olimpiyat macerası hakkında konuşan Aydın'ın açıklamaları sosyal medyada çok konuşuldu. Söz konusu röportaj sonrası İlkin Aydın'dan flaş bir paylaşım geldi. İşte olayın detayları.

Filenin Sultanları'ndan İlkin Aydın'dan flaş sözler: 'Messi gibiyim' Galatasaraylı yıldız...

2015 yılında voleybol kariyerine başlayan İlkin Aydın, kariyerine şimdilerde Galatasaray formasıyla devam ediyor. 24 yaşındaki sporcu Filenin Sultanları'yla geçen yıl Milletler Ligi'nde Avrupa ve Dünya şampiyonluğu yaşadı. Filenin Sultanları'nın dikkat çeken yıldızlarından biri olan Aydın, son olarak açıklamalarıyla gündeme geldi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın büyük takımlar arasında yer almasının, savaşabilmesinin kendisi için çok önemli olduğunu belirten Aydın, Galatasaray'ın çok büyük aile olduğunu ve kendisinin bu ailede olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Filenin Sultanlarından İlkin Aydından flaş sözler: Messi gibiyim Galatasaraylı yıldız...

"MESSI GİBİYİM"

Sabah'a konuşan Aydın; Sahada yapmayı en çok sevdiği şeyin rakibinin, beklemediği şeyi yapmak olduğunu söyledi ve  şu ifadeleri kullandı:
"Servisten aldığım sayıları çok seviyorum. Blok zaten çok farklı bir his ama en sevdiğim rakibin benim yapacağım şeyi beklemediği şeyleri yapmayı seviyorum. Messi gibi… Hem şaşırtmayı hem orada benimde bir payım olduğunu göstermek, imza atmak hoşuma gidiyor. Önemli olan karşı tarafın zayıf noktalarını bulmak."


Işıl Alben gibi camianın simgesi olmak istediğini söyleyen Aydın, 2024 Paris Olimpiyatları ile ilgili şöyle konuştu:
Bunları konuşmak için çok erken. Henüz olimpiyatı çok düşünmemeye çalışıyorum. Geçen sene başlattığımız rüyayı devam ettirmek istiyoruz. Benim içimdeki hisler pozitif olumlu heyecanlı umarım güzel biter.

Haberin Devamı

İLKİN'DEN FLAŞ PAYLAŞIM

Yayınlanan röportaj sonrası başarılı sporcudan flaş bir paylaşım geldi. Söz konusu röportajdaki pek çok ifadenin kendisine ait olmadığını belirten Aydın şu paylaşımı yaptı:

"Sabah yayınlanan röportajdaki bir çok cümle benim değil. Anlaşılmıştır zaten"

Filenin Sultanlarından İlkin Aydından flaş sözler: Messi gibiyim Galatasaraylı yıldız...

 

YORUM YAZ