MENÜ

Trabzonspor - Galatasaray maçı öncesi flaş yorum: Net bir galibiyet alacaklar!

Trabzonspor forması giyen Sörloth, performansıyla göz doldurmaya devam ediyor. Fanatik TV'de yayınlanan 'Fanatik Panorama' programında konuşan Fnaatik İnternet Koordinatörü Umut Eken, İstatistik Sorumlusu Aslıhan Çil ile birlikte Süper Lig'in gol krallarının performanslarını değerlendirdi. Sörloth'u sezon başında çok eleştirdiğini ifade eden Umut Eken, "Çok özür diliyorum. Büyük iş yapıyor" dedi.

Trabzonspor'un parlayan yıldızı Sörloth, Süper Lig'de çıktığı 12 maçta 7 gol atarak gol krallığına doğru ilerliyor.

Haberin Devamı

Fanatik TV'de yayınlanan 'Fanatik Panorama' programında konuşan Fanatik İnternet Koordinatörü Umut Eken, İstatistik Sorumlusu Aslıhan Çil ile birlikte Süper Lig'in gol krallarının performanslarını değerlendirdi. Sörloth'u sezon başında çok eleştirdiğini ifade eden Umut Eken, "Çok özür diliyorum. Büyük iş yapıyor" dedi.

Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak olan Trabzonspor - Galatasaray maçı öncesi değerlendirme yapan Umut Eken, Sörloth'un Galatasaray'a gol atacağını ifade etti.

Trabzonspor'un Galatasaray karşısında net bir galibiyet alacağını vurgulayan Umut Eken, "Hafta içinde oynanacak maçlardan bağımsız olarak bunu söylüyorum. Hafta sonu çok net bir galibiyet alacaktır Trabzonspor" dedi.

TRABZONSPOR-GALATASARAY MAÇINA BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLAYIN...

YORUM YAZ