MENÜ

Sivasspor - Galatasaray bein sports 1 canlı izle (Sivas - GS şifresiz canlı izle)

Süper Lig’in kalbi Sivas’ta atacak, şampiyonluk yarışı veren aynı puandaki Sivasspor ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Sivasspor da Galatasaray da hata istemiyor. Kazanan takım zirve yarışında büyük bir avantaj yakalayacak. Mücadele bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'bein sports 1 canlı izle, bein sports 1 şifresiz' araması yapıyor. Sivasspor - Galatasaray maçı ile ilgili tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Süper Lig’in en zor deplasmanlarından birinde, bugün Sivasspor’a karşı mücadele edecek olan Galatasaray, sahaya rekor hedefiyle çıkıyor. Sarı-Kırmızılı ekip, Yiğidolar’ı devirerek, ligdeki üst üste 9. galibiyetini elde etmek istiyor. Cim Bom aynı sezon içerisinde bunu daha önce iki kez başardı. 1987-1988 ve 2011- 2012 sezonlarında 9 maçlık galibiyet serileri yakalayan Galatasaray, 10. zafere ise bir türlü ulaşamadı. Sarı- Kırmızılı ekibin hedefi bu kez, Sivasspor’un ardından Beşiktaş’ı da yenerek, kırılması güç bir rekora imza atmak.

Haberin Devamı

SİVASSPOR - GALATASARAY CANLI İZLE

Sivasspor - Galatasaray 11'ler

Sivasspor: Samassa, Goiano, Appindangoye, Caner, Uğur, Fatih, Hakan, Mert Hakan, Yasin, Fernando, Yatabare

Galatasaray: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Saracchi, Lemina, Seri, Ömer, Feghouli, Onyekuru, Falcao

Yedekler: Okan, Şener, Ahmet, Adem, Selçuk, Belhanda, Linnes, Emre, Jimmy, Taylan

8 maç, 24 puan, 24 gol

Aslan, 16. haftadaki Göztepe yenilgisinden sonra sırasıyla Antalyaspor, Denizlispor, Konyaspor, Kayserispor, Kasımpaşa, Yeni Malatya, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği maçlarını kazanarak 8’de 8 yapmış ve 24 puan toplamış, rakip filelere 24 gol gönderirken, kalesinde sadece 3 gol görmüştü.

Evinde devleri yeniyor

Ancak ev sahibi Sivasspor da ciddi bir istatistiğe sahip. Yiğidolar, bu sezon evinde ağırladığı Beşiktaş’ı 3-0, Trabzon’u 2-1, Fenerbahçe’yi 3-1, Alanya’yı 1-0 yenerken, Başakşehir’le 1-1 berabere kaldı. Kırmızı- Beyazlılar, deplasmanda 3-2 yenildiği Galatasaray’dan rövanşı alıp, zirve yarışını sürdürmek için sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

Galatasaray Sivas’a geçti

Sarı-Kırmızılı kafile, dün akşam saatlerinde maçın oynanacağı Sivas’a gitti. Burada bir grup taraftarın coşkuyla karşıladığı Galatasaray, ardından otele geçerek kritik mücadele öncesi kampa girdi.

Üç futbolcu ceza sınırında

Galatasaray’da Adem Büyük, Sofiane Feghouli ve Ryan Donk, karşılaşma öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular bugün sarı kart görmeleri durumunda, 26. haftadaki Beşiktaş derbisinde oynayamayacak.

F. Terim: 7 Çalımbay: 2

Fatih Terim ile Rıza Çalımbay, Süper Lig’de 8, Türkiye Kupası’nda 1 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Terim Galatasaray’ın, Çalımbay ise Denizli, Trabzon ve Sivas’ın başındaydı. Fatih hocanın, meslektaşına 7-2 üstünlüğü bulunuyor.

Deplasmanda iş değişti

Ligde çıktığı son 3 deplasmandan galibiyetle ayrılan Galatasaray, sezonun ilk 8 dış saha maçında sadece iki kez 3 puana ulaşmıştı. Aslan’ın 2012 yılından beri deplasmanda 4 maçlık galibiyet serisi yok.

Yatabare’ye özel önlem

Sivas’ın forvetteki gücü Yatabare, bu sezon ligde 11 kez fileleri havalandırdı. Tecrübeli santrfor, daha önceki iki sezonun ancak toplamında bu sayıya ulaşabilmişti. Terim, Yatabare’ye özel önlem almayı planlıyor.

Haberin Devamı

Hakem Kalkavan VAR Karaoğlan

Zorlu mücadelenin hakemi Mete Kalkavan. Yardımcıları Esat Sancaktar ve Ceyhun Sesigüzel olacak. Dördüncü hakem Yiğit Arslan. VAR’da Atilla Karaoğlan, AVAR’da ise Ekrem Kan görev yapacak.

YORUM YAZ