MENÜ

Rıdvan Dilmen: Fatih Terim o isimleri istemiyordu!

Galatasaray, Sivasspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar alınan bu sonuçla puanını 16'ya yükseltti. NTV'de Misli.com'un sunduğu %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, maçın ardından Galatasaray'ın sahaya çıktığı futbolcularla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Galatasaray, Sivasspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar alınan bu sonuçla puanını 16'ya yükseltti.

Haberin Devamı

NTV'de Misli.com'un sunduğu %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, maçın ardından Galatasaray'ın sahaya çıktığı futbolcularla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in bazı isimleri ekonomik açıdan istemediğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Galatasaraylılar elini vicdanına koysun. Fatih Terim Belhanda, Babel ve Feghouli'yi istemiyordu. Sadece oyunculuğundan dolayı değil, ekonomik külfetten dolayı. Bu da zaten camia içerisinde açıkça konuşuluyordu. Bugün hepsini oynatmak zorunda kalıyorsunuz. Arda Turan'ı iki yıl aktarmalı da olsa 'Acaba piyango vuracak mı?' diye alıyorsunuz" dedi.

Emre Akbaba'nın sakat olmasının Galatasaray için dezavantaj olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Bu kadar dezavantaj içinde Sivasspor gibi önemli bir takıma karşı oynuyorsunuz." dedi.

YORUM YAZ