MENÜ

Muslera başrolde!

Uzun bir sakatlık döneminin ardından Fernando Muslera, Denizlispor karşısında sahada yerini aldı. Uruguaylı kaleci böylece lig tarihine bir kez daha geçti. Muslera üst üste 10 sezon Süper Lig'de forma giyen ilk yabancı oldu. A Spor'da yayınlanan 'Spor Medyası' programında Serkan Yetkin Muslera'nın bu başarısıyla ilgili olarak ' Üst üste on sezon aynı formayla çıkan ilk yabancı futbolcu! Müthiş bir başarı bence.

Fernando Muslera, 2020-21 sezonunda ilk maçını Denizlispor karşısında oynadı. Uruguaylı kaleci böylece lig tarihine bir kez daha geçti. Muslera üst üste 10 sezon Süper Lig'de forma giyen ilk yabancı oldu. Muslera'nın bu başarısıyla ilgili olarak Serkan Yetkin 'Serkan Yetkin: Üst üste on sezon aynı formayla çıkan ilk yabancı futbolcu! Müthiş bir başarı bence. Muslera iyi paralara oynadı şimdi onu kabul edelim. Gelir olarak Atiba statüsünün çok üzerinde paralar aldı ama aldığı bu yüksek meblaların hakkını vermeyi başarabilen nadir isimlerden birisi olarak da türk futbol tarihine geçmiştir. 10 sezon 5 şampiyonluk ve bu 5 şampiyonluğun ikisinde bence başrolde.

Haberin Devamı

30 kişilik bir filmde birileri başrolde oluyor değil mi? Yönetmen tamam da başrolde de Robert De Niro var. Fatih Terim tamam da başrolde Muslera vardı' ifadelerini kullandı

YORUM YAZ